17. April 2024.

12:03 UTORAK, 9. 03. 2021. - 12:03 Autor: Danijela Korać

VRŠAC DOMAĆIN KUPA “MILAN CIGA VASOJEVIĆ”

Grad Vršac odlukom upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije,biće domaćini finalnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević koji će se održati ovog vikenda u centru Millennium.Zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa Covid-19, sve utakmice Kupa Milan Ciga Vasojević biće odigrane bez prisustva publike,uz poštovanje svih propisanih mera Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.Iz istog razloga, ove godine neće biti organizovan Beobasket Mini kup za pionirke.

podeli

Tv Banat
Grad Vršac i Centar Milenijum, biće domaćini finalnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević koji će se održati 13. i 14. marta .Tim povodom,Vršac su posetili potpredsednica KSS za žensku košarku Ana Joković i potpredsednik KSS za takmičenja Dušan Projović, koje su u Gradskoj kući primili član Gradskog veća resorno zadužen za sport i omladinu Marko Rašić.pomoćnica gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović,bivša trofejna reprezentativka i jedina osvajačica olimpijske medalje iz Vršca Tamara Radočaj.

Za trofej će se boriti ekipe Vojvodine 021, Crvene zvezde Kombank, Radivoja Koraća i Art Basketa. Košarkašice Vojvodine i Crvene zvezde igraće u prvom polufinalu Kupa Milan Ciga Vasojević, dok će se u drugom sastati Art Basket i Radivoj Korać, odlučeno je žrebom u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Naš gost