18. Jul 2024.

15:42 PETAK, 2. 12. 2022. - 15:42 Izvor: TV Banat

Počinje prijava za novogodišnje paketiće Grada Vršca

Grad Vršac je i ove godine obezbedio novogodišnje paketiće za svoje najmlađe sugrađane, koji će vršačkim mališanima biti dodeljeni u ponedeljak 26. decembra u Kongresnoj dvorani Centra Milenijum, dok će sva sela obići dečji karavan sa Deda Mrazom. Pravo na paketiće imaju sva deca sa teritorije Grada Vršca rođena od 2012. do 2022. godine. Grad Vršac poziva roditelje i staratelje da svu decu ovog uzrasta sa teritorije Grada Vršca prijave za paketiće, počev od danas pa do 08. decembra u ponoć na formi za prijavu na sajtu Grada Vršca: http://vrsac.com/paketici2022.aspx?La...

podeli

Vaučeri za podizanje paketića moći će da se preuzmu u Gradskoj kući od ponedeljka 12.12. do srede 14.12. od 08:00 do 20:00 časova, dok će na selima preuzimanje biti organizovano putem mesnih kancelarija, u istom periodu. Grad Vršac i ove godine rešio je da iznenadi i obraduje više mališana nego prethodnih godina. Naime, ranijih godina praksa je bila da paketiće dobiju sva deca uzrasta do 7 godina, ali od prošle godine Deda Mraz daruje i školsku decu do 10 godina.

Tv Banat

Za sve mališane obezbeđeno je i slikanje sa Deda Mrazom, kao i besplatan novogodišnji kalendar sa fotografijom. Sve ovo nastavak je jedne lepe tradicije u kojoj Grad Vršac daruje svoje najmlađe, a ove godine osim većeg broja dece koja će dobiti paketiće, njih gotovo 5.000, pripremljen je i bogat novogodišnji program.

Tv Banat

Za sve mališane koji će dobiti paketić od Grada Vršca, “EDU TEATAR” Vršac, Muzički centar “ZVONČIĆI” Vršac i Narodno pozorište “STERIJA”, izvešće premijeru velikog dečjeg mjuzikla, “NOVA GODINA U JEŽEVOJ KUĆICI”, po motivima “Ježeve kućice” Branka Ćopića, koji će u Kongresnoj dvorani biti odigran u dva termina na dan dodele paketića.

Tv Banat

Tačan raspored podele paketića po uzrastima i početka dečje predstave biće naznačeni na vaučeru. Takođe, svi dodatni detalji biće objavljeni i putem sredstava javnog informisanja, društvenih mreža i portala Grada http://www.vrsac.org.rs/

Pogledajte video:


podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve