20. April 2024.

13:00 SREDA, 5. 10. 2022. - 13:00 Autor: Marija Trišić Knežević

Izložba “Mi to možemo” ŠOSO J.Varjaški u Konkordiji

U toku je najveća nacionalna manifestacija za zaštitu i promociju dečjih prava, i jedna od najlepših nedelja u godini, kada se promovišu i dečiji uspesi, talenti i sposobnosti. U okviru vršačke Dečije nedelje, u zgradi Konkordija, otvorena je izložba „Mi to možemo“ ŠOSO Jelena Varjaški, koju pšohađaju učenici sa smetnjama u razvoju.

podeli

Izloženi radovi nastali su u okviru nastavnih i vannastavnih aktivnosti, i srednjoškolske stručne prakse, pa se tako ovde mogu videti likovni i literarni radovi, različiti tematski panoi, ali i proizvodi različitih obrazovnih profila – kartonažera, ručnih tkača, šivača, frizera...

           

Tv Banat

Dečija nedelja obeležava se širom sveta već 33.godinu zaredom sa ciljem skretanja pažnje javnosti na decu i njihove potrebe, ali i podsećanja na to da su, iako razlilita, sva deca zapravo ista, podjednako vredna i važna, i zaslužuju našu veću podršku za učešće u svakodnevnom životu. U to će vas uveriti i ova izložba, koju možete pogledati do kraja Dečije nedelje, u toku radnog vremena muzeja Konkordija.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve