20. April 2024.

14:07 UTORAK, 30. 08. 2022. - 14:07 Autor: Marija Trišić

Donacija Opštoj bolnici Vršac

Kompanija Farmanova, u saradnji sa Federacijom banaka hrane Srbije, donirala je proizvod Vitamin C plus Cink direkt za sve zaposlene u Opštoj bolnici Vršac.

podeli

Kompanija Pharmanova u saradnji sa Federacijom banki hrane Srbije donirala je zdravstvenim radnicima OB Vršac određenu količinu svojih proizvoda. Kako je istaknuto, ta kompanija je ove godine odlučila da, osim onima koji ne mogu da brinu o sebi, odnosno deci bez roditeljskog staranja, deci sa invaliditetom ili smetnjama u razvoju, starima i ugroženima, više pažnje posveti i onima koji brinu o svima nama.

Tv Banat

“Slogan kompanije Farmanova je „brini o sebi“, ali danas smo ovde da doniramo naš proizvod za imunitet onima koji itekako znaju da brinu o sebi, ali i koji brinu o svima nama, a to su zdravstveni radnici. Verujem da će im on koristiti u danima koji nam predstoje, da lakše prebvrode izazove sa Kojima će se susretati”, objasnio je dr Vladimir Stojanović, direktor za medije i komunikaciju sa javnošću u Farmanovi.

Tv Banat
“Ovo je jedan mali znak pažnje zdravstvenim radnicima. Iako mi radimo sa hranom, ovo je po prvi put da mi imamo i neke druge proizvode koji su veoma korisni, i želeli smo da ga prosledimo na pravu adresu. Želeo bih da se zahvalim direktoru Opšte bolnice Vršac i naravno našim donatorima i verujem da je ovo tek početak naše saradnje, istakao je Aleksandar Vidojević, predsednik Federacije banaka hrane .

Kako je istakao direktor ustanove, očuvanje zdravlja zaposlenih i jeste bio jedan od prioriteta OB Vršac tokom pandemije COVID 19, a pored nošenja zaštitne opreme mnogo se vodilo računa o unošenju vitaminskih suplemenata radi jačanja imuniteta. Zbog toga je ovaj gest izuzetno značajan za sve zdravstvene radnike:

Tv Banat
Veoma vredna donacija vitamina C sa cinkom u okviru koje će svaki naš radnik dobiti ove vitaminske suplemente. Veoma smo zahvalni na ovoj donaciji, ali i pažnji i društvenoj odgovornosti prema našoj ustanovi, istakao je dr Ivan Ivanović, direktor Opšte bolnice Vršac.

Donirani vitaminski suplementi obezbeđeni su za sve zaposlene zdravstvene radnike, uručeni su rukovodiocima odeljenja, koji će ih dalje proslediti svojim kolegama.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve