18. Jul 2024.

16:18 ČETVRTAK, 23. 06. 2022. - 16:18 Autor: Marija Trišić Knežević

Dom učenika Vršac raspisuje konkurs za 2022/23 godinu

Dom učenika srednjih škola Vršac raspisao je konkurs za prijem učenika na smeštaj i ishranu u školskoj 2022./2023.godini. Pravo konkurisanja imaju redovni učenici srednjih škola u Vršcu, državljani Republike Srbije, čije prebivalište nije na teritoriji grada, i koji su prvi put upisani u određeni razred u tekućoj školskoj godini.

podeli

Prijavljivanje kandidata za prvu raspodelu obavljaće se od 12. do 22. jula, a za preostala slobodna mesta, kao i za osetljive društvene grupe, za one koji nisu dobili smeštaj u prvoj raspodeli - od 25. do 29. avgusta. Kandidati, odnosno njihovi roditelji, treba da uz prijavu pripreme i odgovarajuću dokumentaciju.

Tv Banat

Učenici koji imaju praksu koja ulazi u ukupan prosek ocene, obavezni su da se prijave u prvoj raspodeli, a svedočanstva će dostaviti od 20. do 24. avgusta, kada će biti i rangirani. Svi kandidati treba da dostave i uverenje o prihodima po članu porodice za prva tri meseca tekuće godine, diplome i druge nagrade sa učešća na međunarodnim i republičkim takmičenjima u prethodno završenom razredu, i jednu fotografiju formata za ličnu kartu.

Tv Banat

Privremena rang lista biće objavljena odmah po završetku prvog konkursnog roka, 22.jula posle 13h, a nakon perioda žalbi - i konačna lista. Kompletan tekst konkursa, spisak potrebne dokumentacije i obrazac za prijavu, mogu se preuzeti sa zvaničnih sajtova Doma učenika I Ministarstva prosvetem nauke i tehnološkog razvoja.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve