14. Jun 2024.

13:38 SREDA, 22. 06. 2022. - 13:38 Autor: Marija Trišić Knežević

Pomoć školarcima i roditeljima

Grad Vršac i ove godine obradovaće najmlađe polaznike škole, pa će tako obezbediti školske rančeve za sve buduće đake prvake.

podeli

Iako školska godina još nije završena, roditelje već brine početak naredne, jer troškovi pripreme đaka, uz nabavku udžbenika i opreme nisu mala stavka u kućnom budžetu. Grad Vršac obradovaće mališane, a roditeljima pomoći u pripremi dece za školu i smanjiti njihove troškove

Tv Banat

Trudimo se da im pokažemo da smo kao Grad ponosni na njih, da podržavamo njihov rad, njihove uspehe i rezultate. I ove godine, za postignute rezultate biće nagrađeni đaci generacije, učenici koji su učestvovali u seminarima i kampovima Istraživačke stanice „Petnica“, kao i oni koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima. Ove godine ih ima čak 28-oro, i želimo da ih motivišemo da nastave da vredno rade, ali i da onspirišemo druge učenike da pođu njihovim stopama, i da u narednim godinama imamo isto ovoliko ili i više uspeha“ dodaje Lepir.

Takođe, i ovoga puta, fotografije nove generacije najboljih učenika vršačkih osnovnih, srednjih i mešovitih škola, naći će se na bilbordima širom grada, kako bi se svi stanovnici i gosti grada i na taj način upoznali na najuspešnijim mladim Vrščanima.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve