20. Maj 2024.

11:51 UTORAK, 21. 06. 2022. - 11:51 Autor: Ivana Prgomet

Isprovocirala socijalnu radnicu: Seve na sudu zbog salve uvreda

Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, prije tri mjeseca je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine. Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu, kako doznajemo, vodi se prekršajni postupak protiv Severine Vučković (50) zbog remećenja javnog reda i mira. Prema optužnici, pjevačica je vrijeđala socijalnu radnicu Centra za socijalnu skrb Maksmir na Valentinovo ove godine.

podeli

Prva rasprava na Prekršajnom sudu za dan 1. lipnja je odgođena. O prijavi Centra za socijalnu skrb policiji ekskluzivno smo pisali prije tri mjeseca. Centar za socijalnu skrb, podružnica Maksimir, tad je podnio prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv Severine Policijskoj upravi zagrebačkoj zbog vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe. Proteklih je godina na Valentinovo gugutala sa suprugom Igorom Kojićem na društvenim mrežama, a godinama prije s Milanom Popovićem s kojim ima dijete, no ove je godine nazvala Centar za socijalnu skrb te "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu", stajalo je u prijavi.

Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala riječi u razgovoru s njom. Pjevačica je navodno socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku". Socijalna radnica u prijavi je navela da joj je pokušala objasniti da Centar mora postupiti kod svake prijave sa sumnjom u nasilje koja im je dostavljena od člana njene obitelji.

- Međutim, nju ne zanima što se ima za reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je dosta - navela je socijalna radnica navodne Severinine riječi. Pjevačica je zatim navodno nastavila s vrijeđanjem ostalih zaposlenika Centra.

Foto: Marko Prpic
Socijalna radnica u prijavi je navela da takav način komunikacije smatra verbalnim nasiljem. Naime, Severina je navodno izvrijeđala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalnu skrb upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu. Njihova majka Ana, koja je imala zdravstvenih problema, sve više vremena provodi sa Severinom u njenom domu na zagrebačkom Kozjaku. No Sevina sestra Marijana povjerila se bližnjima da nikako ne može uspostaviti kontakt s majkom, a žalila se i da telefonski razgovori s njom ne prolaze bez problema zbog pjevačice.
Marijana tvrdi da se Severina petlja u njihov odnos, a svađa sestara kulminirala je proteklih nekoliko mjeseci. Sevina sestra požalila se da nije ni upoznata s majčinim zdravstvenim stanjem, a pjevačicu krivi i za narušene odnose s vlastitom kćeri Mijom Popović.

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve