01. Oktobar 2023.

14:25 PETAK, 6. 03. 2020. - 14:25 Autor: Ana Marić

„KAD PORASTEM BIĆU...........“

Kako bi se budućim kadrovima približile nove tehnologije organizuju se brojne radionice u čitavoj Srbiji pa tako i u Vršcu,a inicijator je Unija studenata Vršac. Radionica pod nazivom “Kad porastem biću”,u organizaciji Centra za edukaciju I transparentnost CETRA, Unije studenata Vršac I Kulturnog centra,u sticanju znanja o 4.0 industriji, prvi je korak ka traženju posla uporedo sa edukacijom.

podeli

Neformalni vidovi obrazovanja, veštine, kritičko razmišljanje,timski rad i komunikacija presudni za predstavljanje mladih kadrova na tržištu rada.Radionice su i organizovane u cilju boljeg razumevanja 4.0 industrija,odnosno digitalizaciji svih svera života a ne samo radnog okruženja.

Beogradska otvorena škola i Evropska unija daje podršku organizacijama za edukaciju mladih kako bi na interaktivnim radionicama naučili da prepoznaju ono što ih izdvaja od ostalih.

Unija studenata Vršac ,prateći tokove u društvu,srednjoškolcima na vrreme predočava šta je ono što ih očekuje tokom daljeg obrazovanja i traženja posla.

Projekat „Kad porastem biću“ svoje finale imaće tokom leta u Petnici a na kampu organizovanom za sve prijavljene učesnike obezbedjene su stipendije, mentori i edukacija u svim domenima.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Naš gost

Emisije

Pogledaj sve