29. Septembar 2023.

16:28 ČETVRTAK, 5. 03. 2020. - 16:28 Izvor: MUP RS/TANJUG

ZAPLENJENO 750 KG MARIHUANE NA VATINU

Pripadnici policije tokom prethodne noći zaplenili su 750 kilograma marihuane i time zadali još jednom značajan udarac organizovanom kriminalu i narko-dilerima u našoj zemlji.

podeli

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su noćas, u saradnji sa Upravom carine, pronašli i zaplenili oko 750 kilograma marihuane i uhapsili I. L. (1987) iz Paraćina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je na Graničnom prelazu Vatin u kamionu kojim je upravljao osumnjičeni pronašla 763 paketa marihuane u posebno napravljenom bunkeru. Ukupna vrednost zaplenjene droge je oko 180.000.000 dinara. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pančevu.

„Drago mi je da su pripadnici policije shvatili moju poruku da u borbi protiv trgovine narkoticima moraju biti oštri i bez obzira na sjajne rezultate koje postižu moraju ostati posvećeni ovoj borbi svakog dana. Hvala svim ljudima u policiji koji se bore protiv onih koji diluju drogu, jer time štite živote i naše dece i svih građana Srbije“, istakao je ministarunutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović. Stefanović je poručio pripadnicima policije da moraju da pokažu da ne postoji nijedan narko-diler do koga ne mogu da dođu. „Verujem da će ova zaplena biti samo jedna od brojnih u ovoj godini kojom ćemo pokazati posvećenost Republike Srbije u borbi protiv narko-trafikinga“, naglasio je ministar Stefanović.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Naš gost

Emisije

Pogledaj sve