18. Jul 2024.

O nama

podeli

Televiziju Banat osnovali su u oktobru 1998. Kompanija Hemofarm, RTS i JAT. Bila je u vlasništvu Fondacije Hemofarm do decembra 2016. godine, kada ju je kupila Celanova Capital. Ove godine  proslavljamo 20 godina uspešnog rada i poslovanja, a tokom svih ovih godina trudili smo se da budemo pravi servis za naše gledaoce, ali i da Vam ponudimo i druge sadržaje.

U prethodnih 20 godina, realizovali smo nekoliko stotina sati različitog programa, više od 200 prenosa i snimanja sportskih i kulturnih događaja, koncerata i predstava u zemlji i inostranstvu, za svoj ali i programe RTS, RTV i drugih većih medijskih kuća kao i satelitske emitere. Status regionalne TV imamo od 2007.godine, a već duži niz godina smo stalno dopisništvo Radio televizije Vojvodine, za koju smo, kao i za svoj program, realizovali i emisije na jezicima manjina. Program emitujemo 24h/dnevno, i deo smo više medijskih mreža koje pokrivaju teritoriju naše zemlje i regiona, a od 2013. mogu nas pratiti i naši sunarodnici u dijaspori putem Balkaniyum TV-a na internetu. Naše medijske sadržaje možete pratiti i na našem youtube kanalu I facebook stranici.

Za realizovane programe i emisije dobili smo dosta zahvalnica i pohvala od stručnih lica i institucija a o kvalitetu našeg programa najbolje svedoče gledaoci koji su uz nas već dve decenije.

 

podeli

Emisije

Pogledaj sve