20. Maj 2024.

14:22 UTORAK, 8. 11. 2022. - 14:22 Autor: Ana Marić

“LATICA “-MAPA BICIKLISTIČKIH STAZA U OKOLINI VRŠCA

Grad Vršac, Turistička organizacija Vršac, Istraživačko-edukativni centar, Hotel Villa breg i Hotel Srbija pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam izdali su vodič za planinarenje sa mapom biciklističkih staza na vršačkom bregu i okolini.

podeli

Biciklističke ture koje su organizovali ljubitelji biciklizma zajedno sa Istraživačko-edukativnim centrom obuhvatale su ture po do sada manje korišćenjim I poznatim stazama u okolini Vršca, tako se I došlo na ideju da se sve one ucrtaju na jedinstvenu mapu pod nazivom “latica” kojoj se pristupa put kjuar koda na flajeru koji je dostupan na više punktova u gradu.

Tv Banat

Da su manje poznate nikako ne znači I da su manje sigurne, jer su njima pasionarani biciklisti i ljubitelji prirode već prolazili i upoznavali ih.

Tv Banat

Biciklizam postaje sve popularniji u Srbiji a Vršac ima, zbog svog geografskog položaja, sve predispozicije za bavljenjem brdskog i rekrativnog biciklizma što je I upisano na evropskoj mapi biciklista I biciklističkih ruta.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve