20. April 2024.

13:55 ČETVRTAK, 18. 08. 2022. - 13:55 Autor: Marija Trišić

OFK Vršac sutra dočekuje RFK Novi Sad

U 4.kolu Mozzart bet Prve lige Srbije ekipa OFK Vršca sastaće se sa RFK Novi Sad 1921. Utakmica se igra u petak, 19.avgusta od 17h na Gradskom stadionu u Vršcu.

podeli

Nakon osvojenih šest bodova u prva dva kola, u prethodnom meču Vrščani su doživeli poraz od Metalca, zbog čega se ekipa znatno ozbiljnije pripremala za susret sa Novosađanima, rekao je šef stručnog štaba Nenad Mijailović.

Tv Banat

Ekipa Novog Sada, koju većim delom čine igrači koji su do sada igrali sušerligaška takmičenja u zemlji ali i inostranstvu, sigurno ima velike ambicije, ali želja za pobedom nije ništa manja ni kod Vrščana. Jedan od najbolje ocenjenih igrača u prva tri kola, desni bek Vršca Dejan Parađina, dobro poznaje igru Novosađana, ali ne sumnja u svoju ekipu.

Tv Banat

Meč se igra na domaćem terenu, a u prethodnom takvom susretu sa Zlatiborom podrška sa tribina bila je više nego značajna.

Vrščani su sezonu u Prvoj ligi startovali uspešnije nego što je fudbalska javnost očekivala, i skrenuli pažnju na sebe dobrim nastupima, pa se sada svi njihovi mečevi mnogo ozbiljnije prate. Zbog toga još jednom pozivaju poklonike fudbala da u petak u 17h budu na Gradskom stadionu, i još sigurnije trasiraju svoj put ka vrhu tabele.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve