20. Maj 2019.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ

Градски одбор Српске напредне странке у Вршцу пружа снажну подршку председнику Александру Вучићу у борби против насиља и очувању демократских тековина Србије.

PONEDELJAK, 18. 3. 2019 - 13:54Vesti

UMESTO POPRAVKE - NOVI LIFT

Nakon osam meseci, zgrada hemodijalize sa nefrologijom i kardiologijom sa koronarnom jedinicom u Opšte bolnice Vršac, dobila je novi lift. Time je omogućeno nesmetano funkcionisanje i pružanje adekvatne medicinske pomoći korisnicima.

ČETVRTAK, 14. 3. 2019 - 16:19Vesti
ČETVRTAK, 14. 2. 2019 - 11:44Politika

JP „VOJVODINA ŠUME“ ZAPOČELO REDUKCIONI ODSTREL DIVLJIH SVINJA

JP "Vojvodina šume", otpočelo je realizaciju redukcionog odstrela divljih svinja, u skladu sa instrukcijama za sprečavanje širenja afričke kuge svinja. Odstrel je juče započeo u Deliblatskoj peščari, a na ovim poslovima angažovani su i lovočuvari iz drugih lovišta sistema „Vojvodina šuma“.

PONEDELJAK, 31. 12. 2018 - 17:15Politika

JOŠ JEDAN KUKAVIČKI POTEZ KAO DOKAZ NEMOĆI NEISTOMIŠLJENIKA

Prostorije Srpske napredne stranke u Somboru, danas su osvanule sa razbijenim izlogom. Kako svako za sebe govori delima, možemo reći da su počinioci ovim potezom rekli sve o sebi i sopstvenoj nemoći. Ovaj sramni i kukavički čin, napad je ne samo na Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića, već i na sve građane koji velikom većinom iz izbora u izbore daju sve veću podršku Srpskoj naprednoj stranci.

PONEDELJAK, 31. 12. 2018 - 11:26Politika

DRUŠTVO ROMANO KRLO – ROMSKI GLAS ZA MALIŠANE

U prostorijama Osnovne škole Moše Pijade u Gudurici proteklog vikenda je organizovana dodela paketića za mališane iz socijlano-ugroženih grupa. Program je organozovalo Društvo za kulturu, obrazovanje i socijalnu integraciju Roma Romano krlo – romski glas.

SREDA, 26. 12. 2018 - 16:20Politika

ODRŽANA XXX SEDNICA SKUPŠTINE GRADA VRŠCA – USVOJEN TREĆI REBALANS BUDŽETA

Danas je održana 30., poslednja ovogodišnja sednica Skupštine grada Vršca. Na dnevnom redu bilo je 11.tačaka, i svi predlozi, odluke i rešenja usvojeni su bez veće rasprave. Kraću polemiku izazvao je samo Treći rebalans budžeta Grada Vršca, koji je nakon toga takođe usvojen većinom glasova.

PETAK, 21. 12. 2018 - 17:48Politika

ODBORNICI SO BELA CRKVA USVOJILI BUDŽET ZA 2019 GODINU

Juče je održana XX sednica SO Bela Crkva kojom je predsedavao predsednik SO Marjan Aleksić. Poslednji radni susret odbornika Skupštine opštine Bela Crkva protekao je u usvajanju Odluke o budžetu Opštine Bela Crkva za 2019. godinu, koja je usvojena velikom većinom glasova prisutnih odbornika.