12. Avgust 2020.

15:29 SREDA, 9. 10. 2019. - 15:29 Autor: Marija Trišić

MESEC STARIH "OBOJEN SRCEM"

U okviru Meseca starih, u Gerontološkom centru Vršac do kraja oktobra praktično svakog dana organizovana su različita muzička, poetska, dramska i kreativna druženja. Danas su korisnike posetili članovi Udruženja Otvoreno srce sveta, koji su izveli kraći dramski prikaz, a zatim je održana i zajednička radionica „Bojimo srcem“.

podeli

Tv Banat
Članovi Udruženja MNRO Otvoreno srce sveta, već su poznati po svojim druženjima, zajedničkim scenskim, kreativnim i sportskim radionicama sa Vrščanima svih uzrasta. U mesecu starih, već treću godinu zaredom, svoje vreme i pažnju poklonili su stanarima vršačkog Gerontološkog centra.

Ova kreativna radionica, posebno je prijala korisnicama koje su svoj radni vek provele sa decom, kao prosvetni radnici, pogotovo jer se radi o licima sa smetnjama u razvoju.

Tv Banat
Ne samo u oktobru, već čitave godine, korisnici Gerontološkog centra vode bogat društveni život, na kojem im mnogi mogu pozavideti, bez obzira na godine.A i za to će biti prilike, već u ponedeljak, kada se organizuje Izbor za Miss Gerontološkog centra.
Tv Banat

Do kraja meseca biće još dosta zanimljivih okupljanja, ali na korisnike centra i njihove vršnjake ne smemo zaboraviti ni kada prođe oktobar.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve