02. Jul 2020.

14:34 PETAK, 4. 10. 2019. - 14:34 Autor: Marija Trišić

IMAMO CILJ, DODJI NA START!

Na gradskom stadionu u Vršcu, Crveni krst i Grad Vršac Vršac organizovali su tradicionalnu Trku za srećnije detinjstvo. Ove godine, pod sloganom “Imamo cilj, dođi na start”, svi učesnici manifestacije dali su podršku i NURDOR-u i kampanji PRUŽI KORAK, za izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu.

podeli

Tv Banat
Učenici od V do VIII razreda svih pet gradskih osnovnih škola, okupili su se na gradskom stadionu kako bi zajedno trčali “za srećnije detinjstvo”. Njih više od 500 takmičilo se u četiri kategorije, u muškoj i ženskoj konkurenciji, a najbržima su dodeljene i medalje.
Tv Banat
Kako se ovom trkom promovišu zdravi stilova života, humanost i solidarnost, takmičarskom delu prethodila je šetnja za NURDOR, u okviru koje su svi učesnici pozvani da instaliranjem aplikacije Pruži korak, pomognu izgradnju nove roditeljske kuće u Beogradu.

Sa tom namerom, učesnici su dva puta obišli atletsku stazu dugu 400m, a većina sa istim ciljem šeta već nekoliko dana.

Važno je napomenuti da se nije trčalo i šetalo samo u gradu.                               

Tv Banat

Trku za srećnije detinjstvo Crveni krst Vršac je ove godine organizovao u saradnji sa Sportskim savezom Vršac i Atletskim klubom VAK 1926, pa će rezultati biti objavljeni na njihovim zvaničnim sajtovima i profilima na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve