12. Avgust 2020.

10:22 PETAK, 4. 10. 2019. - 10:22 Autor: Ana Marić

SVEČANA AKADEMIJA POVODOM OSLOBODJENJA GRADA VRŠCA

U Kongresnoj dvorani Centra Millennium, održana je svečana akademija povodom Dana oslobođenja grada u II Svetskom ratu. Tom prilikom, uručena su i priznanja SUBNOR-a.Oktobarsku nagradu SUBNOR-a, ove godine dobio je Đorđe Krstov,a Medalja borca dodeljena je profesoru Čedomiru Ćurčiću.

podeli

Na Svečanoj akademiji upriličenoj povodom 75godina od oslobodjenja od okupatora u II  Svetskom ratu dodeljene su nagrade najzaslužnijim gradjanima Vršca I izražena duboka zahvalnost oslobodiocima,čija hrabrost je obeležila budućnost našeg naroda.

Tv Banat
Dragana Mitrović,gradonačelnica

SUBNOR Srbije ,u znak zahvalnosti na predanoj dugogodišnjoj saradnji,uručio je Povelju SUBNORa gradu Vršcu.

Tv Banat
Ispred SUBNORa grada Vršca general Vidosav Kovačević “Medelju borca” uručio je ovogodišnjem laureatu profesoru Čedomiru Ćurčiću.

“Oktobarsku nagradu SUBNORa” ove godine dobio je Djordje Krstov,za sveukupan doprinos u promociji Vršca I okoline kao vinskog kraja, I kao jednog od osnivača vršačkog reda Vitezova vina.

Svečanoj akademiji prisustvovali su ,pored predstavnika grada I SUBNORa, I predstavnici ambasade Ruske Federacije,Vojske Srbije ,gradjani I učenici vršačkih škola za koje je ovo bio čas istorije.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve