27. Februar 2020.

16:18 ČETVRTAK, 15. 08. 2019. - 16:18 Autor: Ana Marić

POREZ NA IMOVINU

Rok za plaćanje III rate poreza na imovinu je istekao.Gradjani će do kraja meseca dobiti rešenja sa ukupnim dugovanjima za tekuću godinu.

podeli

Uplatnice za III ratu poreza na imovinu, sa presekom stanja,  poslate su gradjanima na kućnu adresu .Do četrnaestog avgusta bio je krajnji rok za uplatu i kako tvrde nadležni gradjani su i ovog puta bili revnosni u plaćanju dok pravna lica,po ne pisanom običaju,čekaju krajnji rok.

Tv Banat
Stanje na računu pokazatelj je ukupnog dugovanja za celu godinu ali se neuplaćuje naveden iznos jer su tokom godine uplaćivani iznosi zapravo akontacije za ukupna dugovanja.Novembra 2018 te Skupština grada Vršca donela je odluku o ceni kv2 koji se oporezuju.Postoje manja odstupanja u odnosu na prethodne vrednosti tako da je potrebno proveriti zbog obaveze plaćanja razlike.

Sa ovim rešenjima neće stići i najavljivani iznos za tz. Eko taksu.Rešenja treba očekivati posle dvadesetog avgusta a svi oni koji imaju veća dugovanja mogu i dalje računati na reprogram duga isplaćivan u ratama.Takodje,pozivaju se kupci nekretnina ili oni koji su postali vlasnici nepokretnosti po osnovu nasčledstva da imovinu prijave.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti