19. Mart 2024.

15:03 SREDA, 14. 08. 2019. - 15:03 Autor: Ana Marić

BUDIMO HIPI DUH

Pola veka od prvog hipi pokreta u svetu VUDSTOKA u Vršcu se obeležava bogatim programom po nazivom VRSTOK.Petodnevna dešavanja ,koncertima ,predavanjima,projekcijom filmova i uličnim bazarom biće krunisana koncertom u Gradskom parku.

podeli

Tv Banat
Budjenje Hipi duha ,u slavu slobode i širenja ljubavi,moto je ovogodišnjeg obeležavanja jubileja  50 godina Hipi pokreta.Program je otvoren akustičnim koncertom i početkom Ciklusa filmova koji su obeležili taj period.
Tv Banat
Negovanje jednog načina razmišljanja,stila života i poimanja muzike uopšte ,vredi preneti i na mladje kako bi se misija mira i ljubavi širila i na one koji dolaze.
Tv Banat

Za sve one koji su ovaj period živeli u svojoj mladosti ovo je momenat za podsećanje ,kroz muziku, film ali i živu reč i delo, ali i za one koji su pripadali možda drugoj struji razmišljanja ali zato mogu prisustvovati času joge,Mini sajmu na kome će se naći rućno izradjena bižuterija,zatim stara izdanja ploča i knjiga iz tog perioda ali i ručno tkani predmeti.Sve to ,zajedno sa koncertom Ljube Ninkovića, 17og avgusta u Gradskom parku.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve