16. Avgust 2022.

13:38 UTORAK, 13. 08. 2019. - 13:38 Autor: Marija Trišić

ODRŽAN 15. ROCK VILLAGE

Proteklog vikenda održan je jubilarni 15. Rock Village festival u Banatskom Sokolcu. Bogat dvodnevni program na dve muzičke bine uz prateće sadržaje, i ovoga puta je privukao više hiljada posetilaca, čime je Rock Village potvrdio epitet festivala dobrih vibracija.

podeli

Banatski Sokolac, malo mesto u opštini Plandište, i Bob Marli u dvorištu osnovne škole, ponovo su ugostili posetioce i izvođače iz zemlje i inostranstva, koji su, nastupali ili ne – uživali u odličnoj atmosferi.
Tv Banat
Žika Jelić je, bez yu grupe, bio specijalni gost mladom Džoniju Rankoviću i The Churliansima, a na velikoj bini nastupali su i Death Saw, Atomsko sklonište, Babe… Zadovoljna publika, izvođači još više.
Tv Banat
Zahvaljujući saradnji dva festivala, ove godine se na Bunt rok stageu predstavilo 15-ak mladih bendova, koji su još jednom pokazali da rokenrol u našoj zemlji itekako ima budućnost.

A kada je podrška mladima u pitanju, organizatori najavljuju novine za narednu godinu.

Tv Banat

Druge večeri, dobre vibracije širili su Vlatko Stefanovski, Nikola Vranjković, SS&P, Texas Flood i drugi, a nezaobilazni deo svake posete ovom festival, bile su naravno fotografije pored statue Boba Marlija.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve