28. Mart 2020.

14:11 SREDA, 7. 08. 2019. - 14:11 Autor: Marija Trišić

ZA VIKEND 15. JUBILARNI ROCK VILLAGE 2019

Jubilarni 15. Rock village festival u Banatskom Sokolcu održava se u petak i subotu, 9. i 10.avgusta. Muzički program na dve bine, prateći sadržaji kao i neke novine, očekuju sve ljubotelje dobre muzike i zabave.

podeli

Tv Banat
Još dva dana ostalo je do 15.jubilarnog okupljanja u Banatskom Sokolcu. Pripreme za Rock village festival polako se privode kraju, a u njih su uključeni svi meštani, jer se tokom jednog avgustovskog vikenda ovo seoce sa jedva tristonak stanovnika pretvara u najveće rok selo u Vojvodini. Jedan od razloga je i statua najpoznatijeg svetskog rege muzičara Boba Marlija, koja je ovde podignuta još 2008.godine.
Tv Banat
Tako će, veruju, biti i ove godine, kada će na glavnoj bini između ostalih nastupiti Atomsko sklonište, Babe, Vlatko Stefanovski i Rok Simfony, Nikola Vranjković i mnogi drugi. Umesto DJ stagea ljubitelje dobre muzike ovoga puta očekuje Bunt rok bina, na kojoj će se predstaviti 15 mladih bendova učesnika istoimenog RTS-ovog takmičarskog festivala, a kompletan program dostupan je na sajtu i fb stranici Rock Village.            

Novina je subotnji popodnevni kulturno-umetnički program, uz degustaciju nacionalnih kuhinja Srbije, Mađarske, Slovačke, Rumunije i Jamajke, i folklorne nastupe.

Tv Banat
Kao i ranijih godina, svim ljubiteljima kampovanja dostupan je Rockvillage Kamp, svoje prijatelje ugostiće i MK Panonski gusari, biće organizovana likovna kolonija i dodela književne nagrade Dušan Vojnović, a održan je i tradicionalni turnir u malom fudbalu.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti