03. Jun 2020.

15:31 UTORAK, 23. 04. 2019. - 15:31 Izvor: TV Banat

STANOVI ZA IZBEGLICE

Grad Vršac poslednje tri godine aktivno učestvuje u Regionalnim projektima za stambeno zbrinjavanje izbeglih lica.Tokom ove godine dodeljeno je više seoskih kuća,paketa za ekonomsko osnažavanje porodica I paketa gradjevinskog materijala.

podeli

Tv Banat

U narednih mesec dana biće dodeljeno još sedam seoskih kuća ,ukupne vrednosti 66 i po hiljada evra i sedam paketa gradjevinskog materijala vrednosti 10500 evra.Vrednost parcele na kojoj se nalaze zgrade iznosi 4 i po miliona dinara a obaze grada je formiranje infrastrukture i parterno uredjenje, po osnovu konkursnih aktivnosti.

Tv Banat

Završava se izrada projektno-tehničke dokumentacije a izgradja stanova počeće nakon potpisivanja ugovora Komeserijata sa izvodjačima radova.

Tv Banat

Izbegla lica ,koja žive na teritoriji opštine Vršac,duže od dve godine i ispunjavaju status izbeglih lica i ovog puta javili su se u punom broju.Za večinu njih ovo je rešenje koje su čekali više od dve decenije.Skoro svi na spisku izbeglih lica u opštini Vršac su sada stambeno zbrinuti.Pitanje malog  broja onih koji čekaju na rešavanje stambenog pitanja biće rešeno do kraja godine.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve