30. Septembar 2022.

13:18 SREDA, 10. 04. 2019. - 13:18 Autor: Marija Trišić

PROLEĆNI SAJAM CVEĆA I SAJAM MEDA OD 12. DO 14. APRILA

Početak proleća idealno je vreme za osvežavanje ili nabavku novih vrsta cveća i sadnica, a sve što vam je potrebno za uređenje dvorišta, terasa ili bašti, možete pronaći ovog vikenda na sajmu cveća koji će se održati u Vršcu. Svoju ponudu predstaviće veliki broj proizvođača iz čitave zemlje.

podeli

Tv Banat

Od 12. do 14. aprila, Turistička organizacija Vršac, pod pokroviteljstvom grada Vršca organizuje 9. tradicionalni " Prolećni sajam cveća". Po prvi put, u isto vreme, održaće se i Sajam meda i pčelarske opreme.

Tv Banat

Osim cvećara, rasadnika i proizvođača dekorativnog sadnog materijala, svoje proizvode će predstaviti i proizvođači baštenske opreme, nameštaja, i drugih dekorativnih predmeta iz domaće radinosti. 

Tv Banat
Jasna Živković

Posetioce očekuju i novine u ponudi: svoj asortiman predtaviće po prvi put i kompanija Vilidžer, a Vrščani će moći da probaju i kafu od cvekle!

Tv Banat

Učešće je najavio i veliki broj proizvođača meda i pčelarske opreme, a u subotu 13. aprila od 11 časova, u velikoj sali Gradske kuće biće organizovano i edukativno predavanje na temu: Prolećni razvoj i priprema za bagremovu pašu, koje će održati pčelar Janoš Balint.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve