03. Decembar 2022.

20:07 SREDA, 16. 03. 2022. - 20:07 Autor: Marija Trišić Knežević

Radovi na redovnom održavanju putne infrastrukture

U Vršcu je u toku realizacija velikih infrastrukturnih projekata, a aktivno se radi i na redovnom održavanju putne infrastrukture.

podeli

Iako građevinska sezona zvanično nije počela, u brojnim mestima uveliko se radi. U Vršcu je u toku realizacija velikih infrastrukturnih projekata, ali i radovi na redovnom održavanju putne infrastrukture.

Tv Banat

„Zima je malo potrajala, čak smo i prošle nedelje imali dežurstva u zimskoj službi, štpo nas je malo poremetilo u planovima, ali svaki trenutak lepog vremena koristili smo da što više uradimo“, ističe član gradskog veća zadužen za oblast infrastrukture, Dejan Čebzan. „U prethodnom periodu smo radili na krpljenju rupa hladnom asfaltnom masom, sada sledi opsecanje i razbijanje postojećeg kolovoza, i asfaltiranje vrelom asfaltnom masom“, objašnjava Čebzan.

Na Vršačkom bregu duž Turističkog puta, kao i na nadvozu mosta, preko kanala DTD u Potpornju postavljene su elastične odbojne ograde, a u Pavlišu i kod OŠ „Paja Jovanović“ pešačke ograde. Obnovljena je i dopunjena vertikalna saobraćajna signalizacija, a slede i radovi na horizontalnoj signalizaciji, i uređenje tzv urbanih džepova na više lokacija u gradu.

„Naši brojevi telefona, koji su objavljeni na zvaničnom portalu grada još u periodu zimskog održavanja puteva, i dalje su aktuelni. Pozivamo sugrađane da nam se jave, u bilo koje doba dana, dostupni smo 24 sata dnevno, da prijave oštećenja na putevima, i pomognu nam da na vreme rešimo tekuće probleme“, poručuje Čebzan.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve