23. Januar 2021.

15:24 SREDA, 14. 10. 2020. - 15:24 Izvor: TV Banat

DUPLA SREĆA

Dalibor i Davor,“dupla sreća“ kako ih zovu u Beloj crkvi, zapravo su braća blizanci koji već dve decenije rade kao dimnjičari.Deset minuta na rodjenju jedini je period u životu kada su kako kažu bili razdvojeni. Svi ih znaju i jedini su valjda kome se prolaznici svaki put iskreno obraduju.

podeli

Dugme sa uniforme, dlaka iz četke ili samo osmeh dimnjičara dovoljan je kažu da vam donese sreću.A kako izgleda kada vam se svi obraduju kada vas vide na radnom mestu znaju Davor i Dalibor Trbanos ,jednojajčani blizanci iz Dobričeva ,dimnjičari koji se brinu za 15.000 dimnjaka u svom kraju.

 Uvek zajedno u školi ,vojsci, na poslu i u društvu.Svojom pojavom zbunjuju ali se brzo naviknete jer su obojica više no prijatni za razgovor.Na zbunjene poglede su navikli i to ih je uvek zabavljalo.

Sebe nazivaju „doživotnom ekipom“ kažu da je veza medju blizancima jaka i neraskidiva a da su  slučajnosti često neobjašnjive.

Vremenom su se meštani Bele Crkve navikli na njih a bili su posebna atrakcija kada su jedne godine dobili bicikl sa dva sedišta .Sada idu pešaka ali im nije teško jer svoj posao vole.

Odnos sa ženama je posebna priča, buni ih kažu njihova povezanost,ista razmišljanja,navike i ponašanje.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve