16. Januar 2021.

15:16 SREDA, 14. 10. 2020. - 15:16 Autor: Ana Marić

REKORDNA SEZONA U BELOJ CRKVI

Bela Crkva ovog leta zabeležila je rekordnu posećenost turista ,uglavnom domaćih.Ono što je ohrarujuće jeste da i pored tolikog broja ljudi u jednom relativno malom mestu tokom letnjih meseci nije registrovan povećan broj obolelih od COVIDA 19.

podeli

Od početka sezone bilo je jasno da će se tražiti krevet više.pored stalnih gostiju veliki broj turista iz Srbije rešio je da leto provede na belocrkvanskim jezerima i uživa u čarima prirode koji ih okružuju.

Za poslednjih petnaest godina nije zabeležena takva posećenost kao za vreme vikenda kada su zabeležene i najviše letnje temperature.Ugostiteljski objekti radili su punim kapacitetom a plaže oko sedam jezera bile ispunjene turistima,no i pored toga pandemija na svu sreću nije uzela maha.

Jasno je svim turističkim zaposlenicima ali meštanima da treba povećati smeštajne kapacitete ali i prateće sadržaje.Nove plaže otvorene ovog leta neće biti dovoljne ako se broj turista održi na ovom nivou ne računajući turiste iz Rumunije koji ove sezone nisu bili u mogućnosti da dolaze a po pravilu su najbrojniji.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve