20. Avgust 2022.

15:54 SUBOTA, 19. 09. 2020. - 15:54 Autor: Ana Marić

Socijalisti u Plandištu prešli u SNS

Funkcioneri i članovi SPS u Plandištu pristupili su Srpskoj naprednoj stranci.

podeli

Tv Banat
Oni koji su činili okosnicu OO SPS u Plandištu, članovi i aktivisti od danas su članovi Srpske naprede stranke. Među njima je sada već bivši predsednik Opštinskog odbora i član Glavnog odbora SPS Miroslav Petrović, predsednik Mesnog odbora Plandište Milorad Stojilkovski, predsednica Foruma žena koja ujedno obavlja i funkciju većnika Tanja Petrović, predsednica omladine i odbornik Vladana Ilijevski.Petrović je nakon potpisivanja pristupnica na konferenciji istakao da im se ostvarila želja da budu deo stranke koja predvođena predsednikom Aleksandrom Vučićem sprovodi program i politiku koja daje rezultate koja donosi razvoj i prosparitet, boljitak za sve građane.

“Zahvaljujem se Srpskoj naprednoj stranci koja je prepoznala naš potencijal i danas nas i zvanično primila u svoj tim”.
Predsednik Opštinskog odbora SNS u Plandištu Jovan Repac poželeo je dobrodošlicu novim članovima istakavši da je SNS jedna velika porodica u kojoj se svi trude da zajedničkim radom, i maksimalnim angažovanjem ostvare što bolje rezultate na unapređenju života građana.
“Postigli smo mnogo bolji rezultat na izborima nego 2016. godine i samim tim dobili još veću obavezu da radimo još bolje. Građani su prepoznali izuzetnu posvećenost naše stranke rešavanju ozbiljnih problema i podizanju standarda gradana. Upravo zbog takve politike koju predvodi naš predsednik Aleksandar Vučić podrška građana raste a i danas vidimo nova lica u opštinskom odboru”.Da podsetimo SNS je na izborima u Plandištu osvojio 14 mandata od 19 koliko broji lokalni parlament.

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve