19. Mart 2024.

18:02 PETAK, 3. 04. 2020. - 18:02 Autor: Ana Marić

ZAŠTITA ZA ZAPOSLENE I OBROCI ZA ČLANOVE “PARAKVADA”

Udruženje „Parakvad“ koje sa svim raspoloživim sredstvima i ljudstvom stavilo na raspolaganje gradjanima tokom vanrednog stanja zahvaljujući prijateljima i ljudima dobre volje sprovodi niz akcija,ali sa svim propisanim merama zaštite.

podeli

Tv BanatPored mnogih donatora,volontera i ljudi dobre volje koji su se uključili u danima borbe protiv pandemije i pružili svoju pomoć i podršku Udruženju „Parakvad“ tu su i već dokazani dobrotvori i prijatelji Udruženja, firma „BB Kanon“ .

Svoje redovne delatnosti i proizvodnju zaštitnih“Uni vizira“,izradjenih na CNC mašini dobijenoj kroz projekat raspisan od strane države , preusmerili su u humanitarne ciljeve.Deo vizira doniran je i pripadnicima Saobraćajne policije a donacije se nastavljaju po prioritetima,onima koji su najizloženiji.Pored toga javili su se i drugi prijatelji Udruženja i ponudili pomoć.

Humanitarni obroci biće podeljeni najpre samohranim roditeljima ,licima sa invaliditetom koja sama žive,ali i svim ostalim članovima Udruženja,jer kako naglašava Vitorović „oni su isuviše skromni da bi pomoć ,koja im je potrebna sami zatražili“.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve