30. Septembar 2022.

15:01 UTORAK, 3. 03. 2020. - 15:01 Autor: Marija Trišić

VILLI BREG ZAHVALNICA ZA DOPRINOS RAZVOJU VAZDUHOPLOVNOG SPORTA

U prostorijama Vazduhoplovnog saveza Srbije, priređena je svečanost proglašenja najboljih sportista saveza za 2019.godinu. Osim nagrada, uručene su i zahvalnice za pomoć Savezu i razvoju vazduhoplovnog sporta, od kojih je jedna pripala i Hotelu Villa Breg.

podeli

U prostorijama Vazduhoplovnog saveza Srbije – restoranu „Aeroklub“ uručene su dve najveće nagrade u vazduhoplovstvu – statue „Zlatni orao“. Najviše vazduhoplovno priznanje za sportistu godine u neletačkim disciplinama vazduhoplovnog sporta, pripala je Mići Tici, vazduhoplovnom modelaru iz Aerokluba «Ving» iz Beograda, a u letačkim disciplinama pilotu paraglajdera Vladimiru Bačaninu iz Paraglajding kluba «ER 037» iz Кruševca. Ovom prilikom, Vazduhoplovni savez Srbije dodelio je i priznanja  najboljim sportistima po vazduhoplovnim granama, kao i diplome za osvojene rekorde u padobranstvu i paraglajdingu. Među rekorderima je i ove godine Goran Todorović, bivši pripadnik 63.padobranske brigade, padobranac sa invaliditetom.

Upravo za podršku i pomoć pri logistici i organizaciji Svetskog prvenstva u preciznom sletanju paraglajderom na cilj, održanom u Vršcu u septembru prošle godine, VSS je dodelio zahvalnicu Hotelu Villa Breg. Više od 130 takmičara iz 30 zemalja sveta, bilo je smešteno upravo u ovom hotelu, gde su održavani i oficijelni sastanci Svetske letačke federacije i dodela nagrada po završetku prvenstva.

Učesnici Svetskog prvenstva u paraglajdingu nisu jedini koji su koristili vrhunske uslove Hotela Villa Breg, jer se ovde sad već redovno pripremaju brojne reprezentacije Srbije u različitim sportovima, ali i državni timovi drugih zemalja.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve