20. Avgust 2022.

15:22 PETAK, 28. 02. 2020. - 15:22 Autor: Ana Marić

DANAS JE ODRŽANA 46 SEDNICA SKUPŠTINE GRADA VRŠCA

U prisustvu 23je odbornika,koliko je dovoljno za kvorum kako bi se Sednica održala, najpre je usvojen zapisnik sa protekle sednice a nakon toga i Dnevni red za tekuću sednicu kome su uz četiri tačke dodate još dve.

podeli

Tv Banat
Kao prva tačka Dnevnog reda razmatrana je Odluka o postupku prodaje prinudno uklonjenih vozila, po osnovu zakona o komunalnim delatnostima koji propisuje postupak prodaje ovih vozila ,rok je 120 dana dat vlasnicima da preuzmu vozila, zatim nakon poziva od strane Komunalnog preduzeća još 15 dana a nakon toga se raspisuje Javni poziv na portalu Komunalnog preduzeća za prodaju ovih vozila.
Tv Banat
Nakon usvajanje prve tačke Dnevnog reda usvojena je Odluka o komunalnom inspekcijskom nadzoru. Zatim je razmatrana i usvojena Odluka o pokretanju postupka otudjenja katastarske parcele u Malom Žamu iz javne svojine u svojinu grada Vršca javnim nadmetanjem, doneto je i Rešenje o imenovanju Gradske izborne komisije.

Kao dodatne tačke pred odbornicima su se našle još dve tačke, donošenje Rešenja o davanju saglasnosti Nadzornom odboru JKP „2.oktobar“  o usvajanju cenovnika za održavanje ulica i puteva na teritoriji grada Vršca i donošenje Odluke o davanju saglasnosti na konačan nacrt Javnog ugovora javno-privatnog partnerstva za vršenje usluge zamene dela postojećih svetiljki iz sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije led osvetljenje.Sve tačke usvojene su jednoglasno.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve