13. Jul 2020.

17:21 UTORAK, 20. 11. 2018. - 17:21 Izvor: SNS

СНС ВРШАЦ: Пропала вршачка опозиција наставља да обмањује јавност

Градски одбор СНС Вршац, реагујући на саопштење ДС, истиче да потпредседница ДС и одборница у Скупштини Града Вршца Драгана Ракић наставља са клеветама, манипулацијама и обмањивањем јавности.

podeli

sns
СНС понавља да се не меша у уређивачку политику медија за разлику од ДС и Савеза за силовање и вешање, који саопштењима на исте покушавају да утичу.

Одборница Ракић, чија странка има упориште у бирачком телу на нивоу статистичке грешке, а у Вршцу окупља свега петоро активиста, месецима води хајку у медијима и на друштвеним мрежама против Вршца, градоначелнице Драгане Митровић и Вршчана, износећи најпрљавије лажи како о граду тако и о њеним суграђанима. Она, њена странка, и Савез за силовање и вешање коме припадају, су ти који заступају политику прогона неистомишљеника.

Грађани су имали прилику да се увере како је ДС управљала градом, а последице такве погубне политике и данас се одражавају на њихов свакодневни живот, посебно на најосетљивије категорије као што су пензионери.

Зашто потпредседница ДС Драгана Ракић није рекла да су је заболеле ове чињенице, изнешене од стране СНС, на јучерашњој седници Скупштине града Вршца, уместо да се крије иза некаквог бесмисленог саопштења. Можда би ДС и Савез за силовање и вешање да укину члановима других странака слободу говора и изражавање мишљења, основна права загарантована Уставом.

Иступање у јавности тајкунских марионета окупљених у Савезу за силовање и вешање, може да се окарактерише као најобичније лицемерје и демонстрација политике мржње и линча. Како другачије окарактерисати њихово иступање у јавности и упућене претње силовања премијерке и вешања председника Србије Александра Вучића и премијерке Ане Брнабић на теразијама?

Руковођени мржњом настављају да заступају ставове којима се ниподаштавају све тековине и вредности демократског друштва.

Грађани су одавно презрели такву политику, а шта о њој мисле исказали су на изборима.

podeli

Slične vesti

Kultura

Emisije

Pogledaj sve