20. Januar 2021.

15:03 PETAK, 29. 11. 2019. - 15:03 Autor: Danijela Korać

OŠ “OLGA PETROV RADIŠIĆ” PROSLAVILA DAN ŠKOLE

U prisustvu roditelja, prijatelja i saradnika, učenici i zaposleni u OŠ Olga Petrov Radišić proslavili su svoj dan. Svečana priredba završni je deo programa obeležavanja Dana škole, u okviru kojeg su priređeni literarni i likovni konkurs, a najuspešnijim učesnicima oba konkursa danas su uručene diplome.

podeli

Tv Banat
Najuzbuđeniji bili su svakako najmlađi, koji su nestrpljivo čekali da prikažu šta su pripremili za ovogodišnju proslavu dana škole.

Đaci koji su imali plesnu tačku posebno su uživali tokom priprema, a to su pokazali i tokom nastupa. U programu koji su pripremile nastavnice srpskog jezika i književnosti, Vesna Marjanov i Ljiljana Stepanov, učestvovali su i učenici nižih i viših razreda.

Tv Banat
“Mi smo ove godine pripremili jednu modernu predstavu koja govori o odrastanju, prvim ljubavima, simpatijama, njihovim dogodovštinama. Ima tu i recitala, scenskih prikaza, i zaista smo se potrudili da uživamo i u pripremi, a i danas u programu”, kaže nastavnica Ljiljana Stepanov.

U okviru programa Dana škole organizovani su i literarni i likovni konkurs za sve učenike škole, pa su najuspešnijima uručene diplome i zahvalnice, a radovi su izloženi na panoima u holu objekta, koje su pripremili učitelji, asistenti u nastavi Ninoslava Radosavljević i Vojislav Stojaković, i profesor likovne kulture Slobodan Trajković.

Tv Banat
“U ovoj školi je to tradicija da svake godine obeležava Dan škole kao svečanost koja znači puno i za decu i zaposlene, tako da pokušavamo na prigodan način da tom prilikom organizujemo razne aktivnosti u kojima pre svega učestvuju deca. Imali smo i sportske susrete, u kojima su učestvovali samo učenici naše.

škole, jer zbog lošeg vremena nije moglo da se organizuje nešto šireg značaja sa drugim školama napolju, pa smo imali turnir u odbojci npr.” Dodaje direktor škole Jonel Buga.U ovoj školskoj godini, škola ima 430 učenika, a skoro svako od njih dao je svoj mali doprinos obeležavanju Dana škole. Kako i dolikuje.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

COVID - 19

Emisije

Pogledaj sve