23. Septembar 2021.

ISTORIJSKI USPEH ULTRAMARATONCA SEBASTIJANA SAVE

Ultramaratonac ,vrščanin, Sebastijan Sava ostvario je sjajan uspeh istrčaivši trku od Ciriha do rodnog Vršca . Ovaj istorijski podvig Sebastijan je započeo juna u Cirihu. Kilometri su se dalje odmotavali preko Inzbruka i Graca u Austriji, Maribora i Ptuja u Sloveniji, Varaždina u Hrvatskoj, pa kroz ravnu Vojvodinu sve do svog Vršca, gde mu je u nedelju priređen nezaboravan doček .Povodom ovog sjajnog uspeha danas je u gradskoj kući organizovan i svečani prijem.

UTORAK, 20. 7. 2021 - 13:45Vesti

ODRŽANA DESETA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE PLANDIŠTE

Deseta sednica Skupštine opštine Plandište održana je danas. Na Dnevnom redu našlo se deset tačaka, sa jednom dodatom na početku zasedanja. Zapisnik sa prethodne Sednice jednoglasno je usvojen a nakon toga petnaest odbornika, koliko je činilo ovog puta saziv, razmatralo je ostale tačke.

UTORAK, 20. 7. 2021 - 13:35Vesti
PETAK, 16. 7. 2021 - 14:41Hronika

IZDANJA KOV-a NA GRADSKOM JEZERU

Književna opština Vršac i ove godine omogućila je kupačima na gradskom jezeru da na kreativan i pleminit način, ispune vreme tokom boravka na najvećem kupalištu u gradu.

PETAK, 16. 7. 2021 - 14:33Hronika

“WIND ROCK FEST” OD 29 OD 1. AVGUSTA NA GRADSKOM JEZERU

Pod sloganom “Let’s rock again” u Vršcu će se, od 29. jula do 01. avgusta održati Wind Rock Fest. Manifestacija koja okuplja veliki broj posetilaca , i ove godine održaće se na gradskom jezeru u organizaciji UG “Good Energy” iz Vršca.

SREDA, 14. 7. 2021 - 15:17Hronika

FUDBALERI OFK VRŠCA ZAPOČELI PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Posle kraće pauze, fudbaleri OFK Vršca ponovu su na okupu,kako bi započeli pripreme pred početak sezone 2021 /2022.Kako je cilj plasiranje u viši rang takmičenja,klub je pojačan sa dva nova igrača, a prema rečima šefa stručnog štaba Nenad Mijailović,u planu su i nova pojačanja.

SREDA, 14. 7. 2021 - 15:10Hronika

SINDROM PRODUŽENOG KOVIDA

Nakon preležanog Covida mnogi pacijenti se žale na tegobe koje mogu trajati I mesecima. U lekarskoj praksi ustalio se termin “long covid symptom “ nakon što je uočen kod većeg broja zaraženih.

UTORAK, 22. 6. 2021 - 16:02Hronika

U JABLANCI OBELEŽENA SEOSKA SLAVA

Duhovi,kao seoska slava ,obeleženi su u Jablanci gde je održana tradicionalna manifestacija “Gulašijada “ koja je ove godine okupila trideset ekipa ,što je zbog još uvek povećanog opreza usled pandemije manji odziv te je ove godine bila revijalnog karatera.Dobro druženje uz muziku nije izostalo nakon dve godine pauze.

ČETVRTAK, 10. 6. 2021 - 10:30Hronika

PREMIJERA PREDSTAVE “ ISPRAVNA ODLUKA” U NP “ STERIJA”

Narodno pozorište Sterija poziva građane da 12. juna, od 20 časova, prisustvuju premijeri predstave “Ispravna odluka”, reditelja Snežane Udicki, u izvođenu vršačkog glumačkog ansambla. Rediteljka Snežana Udicki, govoreći na konferenciji za medije ,o predstavi, kaže da svaka žena ima svoju priču i svaka majka ima svoju priču i to je tema na kojoj se insistira kada se analizira roditeljstvo i uloga žene u tom procesu.

UTORAK, 8. 6. 2021 - 10:24Hronika

PRVA DDOR OLIMPIJSKA STAZA ODRŽANA U VRŠCU

Proteklog vikenda u Vršcu je održana prva DDOR olimpijska staza čiji je glavni cilj promovisanje vrednosti olimpijskog pokreta i da kroz interaktivnu fizičku aktivnost edukuje sve učesnike o istoriji Olimpijskih igara.Prva olimpijska staza okupila je veliki broj,sportista , pojedinaca i ljubitelja sporta koji su se takmičili na nekoliko lokacija u gradu kao i vršakom bregu.

Emisije

Pogledaj sve