18. Februar 2020.

U PLANDIŠTU ODRŽAN SEMINAR „DECA I EMOCIJE“

U Plandištu je danas održan seminar za predstavnike Centara za socijalni rad iz celog Banata na temu „Deca i emocije“ a predavači su bili stručni saradnici Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu.

UTORAK, 4. 2. 2020 - 15:03Vesti

„SOFIJINE MUDROLIJE SA MARKOM KRALJEVIĆEM“

Knjigu „Sofijine mudrolije sa Markom Kraljevićem“ ,autora Aleksandre Mihajlović ,danas su u Gradskoj biblioteci imali priliku da upoznaju vršački osnovci,prvi medju njima učenici IV razreda OŠ“Jovan Sterija Popović“.

PETAK, 24. 1. 2020 - 15:36Vesti
PETAK, 24. 1. 2020 - 15:25Hronika

UVOĐENJE E- RAČUNA ZA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA

Edukativno predavanje ,u organizaciji kompanije DOKLUP Servis moj E Račun ,održano je danas za predstavnike kompanija ,malih i srednih preduzeća .Predstavljeno je poslovanje i prednost elektronske razmene dokumenatsa izmedju pravnih lica i ,pravnih lica i državnih tela.

PETAK, 24. 1. 2020 - 15:14Hronika

RAKIJA-NEDOVOLJNO ISKORIŠĆEN NACIONALNI BREND SRBIJE

Rakija, ne samo od šljiva, nacionalni je brend Srbije čiji je kvalitet prepoznat u svetu, i koja je postala neizostavni deo gastronomske turističke ponude. Od 2015. i proizvodnja rakije u našoj zemlji povećana je za više od 25 odsto, dok je izvoz porastao za čak 42 procenta. Pored najpopularnije šljivovice, poslednjih godina sve se više proizvodi i rakija od dunje, kruške, kajsije i maline.

ČETVRTAK, 9. 1. 2020 - 09:07Hronika

DANAS JE STEVANJDAN

Stevanjdan je prva krsna slava nakon Božića. Ovaj dan se, za one koji ne praznuju slavu, slavi i kao treći dan Božića. Sveti Stefan je prvi od sedmorice đakona koje su sveti apostoli rukopoložili, pa se zbog toga on i naziva arhiđakon Stefan - prvi među đakonima.

PETAK, 27. 12. 2019 - 16:05Hronika

DODELJENI PAKETIĆI U VRŠAČKIM MALIŠANIMA

Grad Vršac i ove godine obezbedio je paketiće za svoje najmlađe sugrađane kako u gradu tako i svim naseljenim mestima sa teritorijie grada .Vršačkim mališanima paketići su uručeni danas u centru Millennium dok će deci na selima biti dodeljeni u subotu i ponedeljak u okviru Novogodišnjeg karavana

PONEDELJAK, 23. 12. 2019 - 14:05Hronika

VELIKO INTERESOVANJE ZA PREVENTIVNE PREGLEDE

U organizaciji Ministarstva zdravlja tokom vikenda organizovani su preventivni pregledi na teritori cele Srbije.I u Gradskoj bolnici Vršac termini za preglede bili su i ovog puta popunjeni.

PONEDELJAK, 23. 12. 2019 - 14:05Hronika

BOŽIĆNE SVEČANOSTI U LOKVAMA

U Domu kulture u selu Lokve,opština alibunar,održane su Božićne svečanosti,kulturno-umetnički program uoči najvećeg hrišćanskog praznika ,Božića.