17. April 2021.

Нова услуга за децу са сметњама у развоју и њихове породице у нашој Општини

Драги родитељи и драга децо, Ускоро ће у нашој Општини Пландиште почети са радом услуга помоћ у кући за децу са сметњама у развоју и њихове породице. Сврха услуге је да се да се помогне породици у што дужој бризи о детету. Ово је превентивна услуга и служи као помоћ породици да предахне и да сачува снаге за даљу бригу о свом детету. То би значило да у вашем дому, добијете могућност, да обучена неговатељица проведе време и посвети пажњу вашем детету. За то време, ви можете да се посветите себи, другој деци, да одморите, завршите неке своје обавезе, а све време имате на уму да је ваше дете у сигурним рукама стручне особе. Ако вас занима ова услуга,за ближе информације можете се обратити Татјани Ђорђијевски на број 062/8863519 у Општинској управи општине Пландиште .

UTORAK, 13. 4. 2021 - 09:59Vesti

U OŠ “PAJA JOVANOVIĆ“OBELEŽEN SVETSKI DAN ROMA

Povodom obeležavanja Svetskog dana Roma učenici i nastavnici OŠ” Paja Jovanović “priredili su svečanost uz poštovanje svih epidemioloških mera.Zbog pandemije neke radionice na kojima su učenici pisali, crtali i govorili o prijateljstvu su se održale u školi, a neke onlajn.

PONEDELJAK, 12. 4. 2021 - 12:45Vesti
UTORAK, 6. 4. 2021 - 17:00Hronika

PREKO 17500 VRŠČANA VAKSINASNO

U Vršcu je do sada vakcinisano preko 17 500 hiljada sugrađana dok je preko 7500 revakcinisano.Ovih dana mobilni timovi,intezivno obilaze i naseljena mesta na teritoriji grada Vršca,kako bi se u što većem broju vakcinisali i meštana iz okolnih naseljenih mesta.

PETAK, 2. 4. 2021 - 17:00Hronika

NAKON 57 GODINA REKONSTRUIŠE SE REZERVOAR PIJAĆE VODE U VRŠCU

Radovi na rekonstrukciji R1 rezervoara pijaće vode u Vršcu traju od početka godine i sada su stigli do faze betoniranja. Ovaj veoma važan rezervoar za vodnosnabdevanje Vršca puni se vodom direktno iz fabrike za preradu pijaće vode u Pavlišu, a nalazi se u ulici Milana Tepića i izgraćen je pre 57 godina.

PETAK, 2. 4. 2021 - 17:00Hronika

OBELEŽEN SVETSKI DAN OSOBA SA AUTIZMOM

Svetski dan osoba sa autizmom obeležava se 2. aprila, prema Rezoluciji koju je donela Generalna skupština Ujedinjeninih Nacija 2007. Godine.Ovaj dan obeležen je na gradskom trgu puštanjem i podelom plavih balona deci- članovima udruženja koja se bave podrškom dece sa smetnjama u razvoju i čiji su članovi i deca sa smetnjama autističnog spektra “Sunce “ i „Otvoreno srce sveta"

PETAK, 2. 4. 2021 - 17:00Hronika

ODRŽANA JOŠ JEDNA USPEŠNA AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI

U prostorijama CK Vršac, upešno je održana još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi kojoj se odazvalo 62 građana.Iz pokrajinkog zavoda za transfuziju krvi i CK Vršac ,pozivaju dobrovoljne davaoce da se u što većem broju odazovu i narednoj akciji koja će u Vršcu biti održana 13. aprila.

PETAK, 2. 4. 2021 - 17:00Hronika

JKP “DRUGI OKTOBAR “ UREĐUJE VRŠAČKI BREG

Tabla sa mapom koja prikazuje granice i staze zaštićenog dobra „Vršačke planine“ postavljena je dana na platou kod „Slavišine livade“ pored ulaza na Stazu zdravlja.Osim table, radnici JKP „Drugi oktobar“ postavili su i kante za smeće duž „Severne“ staze za pešake.

Emisije

Pogledaj sve