28. Januar 2022.

Prijem za najbolje đake u Gradskoj kući

U Gradskoj kući u Vršcu priređen je prijem za najuspešnije đake. Svako od njih dobio je od Grada knjigu, ali i određeni novčani iznos kao vid podrške za postignute uspehe.

PONEDELJAK, 24. 1. 2022 - 18:19Vesti

OTVORENA IZLOŽBA U GRADSKOM MUZEJU U VRŠCU „SJAJ RUSKIH SLIKARA“

Gradski muzej u Vršcu u saradnji sa Vladimirom Pešićem ,kolekcionarom i vrsnim poznavaocem umetnosti, upriličio je izložbu pod nazivom „Sjaj ruskih slikara“ . Izložba govori o sajedinjenju dva naroda, srpskog i ruskog , posebno na polju umetnosti i obrazovanja, koja ih je kroz istoriju spajala i ovekovečila na platnu.

PONEDELJAK, 24. 1. 2022 - 10:09Vesti
PONEDELJAK, 24. 1. 2022 - 09:57Hronika

TROCIFREN BROJ PREGLEDA U COVID AMBULANTI

Epidemiološka situacija u Vršcu je u skladu sa slikom u čitavoj zemlji. Veliki je broj novozaraženih pacijenata koji se javljaju u Covid ambulantu Doma zdravlja gde je oko sedeamdeset posto testiranih pozitivno na corona virus.

SREDA, 19. 1. 2022 - 10:42Hronika

Poziv vinarima za učešće na Beogradskom sajmu

Koncept i vizija učešća Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam na predstojećem Beogradskom sajmu turizma i Sajmu vina Beo wine, ove godine biće bogatiji za mnogobrojne sadržaje, a poziv za učešće upućen je svim zainteresovanim vinare, vinogradare, proizvođače vina i vinske podrume.

SREDA, 19. 1. 2022 - 10:35Hronika

Vršac proširuje usluge socijalne zaštite

Grad Vršac je za ovu godinu obezbedio proširenje usluga socijalne zaštite, pa će tako biti angažovano više ličnih pratilaca dece sa smetnjama u razvoju ili invaliditetom, kao i personalni asistent za odrasle.

UTORAK, 18. 1. 2022 - 10:53Hronika

VRŠČANI NA BOGOJAVLJENJE PLIVAJU ZA KRST ČASNI

I ove godine, uz blagoslov njegovog preosveštenstva episkopa Banatskog Gospodina Nikanora na gradskom jezeru ,sutra 19 Januara biće održana manifestacija “Plivanje za Krst Časni” .Grad Vršac i organizatori pozivaju sugrađane da se,sutra na Bogojavljenje 19. januara, od 12 sati pridruže i time podrže plivače za Krst časni.

Emisije

Pogledaj sve