08. Avgust 2020.

ODMARALIŠTE CK VRŠAC JEDNO OD OMILJENIH MESTA ZA ODMOR

Zbog trenutne situacije sa Korona virusom smeštajni kapaciteti na odmaralištu CK Vršac nisu popunjeni. Ipak,ovo je jedno od omiljenih odmarališta kako sugrađana tako i gostiju iz drugih gradova.Ovih dana najviše je dece koja uživaju u druženju ,lepotama prirode i novim saznanjima o životinjskom svetu i svemu onome što vršačke planine čini jedinstvenim.

ČETVRTAK, 23. 7. 2020 - 17:31Vesti

EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U VRŠCU POVOLJNA

Epidemiološka situacija u Vršcu je stabilna, a mesta za pacijente i dalje ima u Covid bolnici u Domu Zdravlja Vršac.U Kovid ambulantu prethodnih dana dnevno se javljalo oko 60 pacijenata sa simptomima korona virusa,a danas je taj broj znatno manji.

ČETVRTAK, 23. 7. 2020 - 17:11Vesti
SREDA, 22. 7. 2020 - 15:39Hronika

ZAVRŠENA ŽETVA U JUŽNOM BANATU

Žetva je završena u ataru Južnog Banata.Poljoprivrednici nisu zadovoljni rodom ali stručnjaci napominju da je kvalitet daleko bolji no prethodnih godina.Na poljima trenutno vlada zatišje, a onda kreću jesenji radovi.

SREDA, 22. 7. 2020 - 15:27Hronika

MLADUNCI PATULJASTOG ORLA NA VRŠAČKOM BREGU

Nakon više od 100 godina Patuljasti orao svio je gnezdo u Vojvodini ,i to na vršačkim planinama ,u kome odgaja dva mladunca.Ovaj raritet,kao i mnoge druge,beleže zaljubljenici u prirodu od početka pandemije, kada se kažu sve promenilo u živom svetu.

UTORAK, 21. 7. 2020 - 14:54Hronika

NASTAVLJAJU SE RADOVI NA ASFALTIRANJU U GRADU

Sa lepim vremenom nastavljaju se radovi na asfaltiranju ulica u gradu. Radovi se prema rečima nadležnih odvijaju planiranom dinamikom,a završetak kompletnih radova koji se izvode na nekoliko lokacija,očekuje se početkom narednog meseca.

PETAK, 17. 7. 2020 - 16:46Hronika

VRŠČANI PODRŽAVAJU NOVE MERE

Od danas su na snazi nove mere u borbi protiv širenja virusa korona, pa je tako sada u celoj Srbiji obavezno nošenje maski i na otvorenom prostoru kada nije moguće obezbediti fizičku distancu od jedan i po metar.Od danas je zabranjeno okupljanje više od 10 ljudi na otvorenom i zatvorenom prostoru na teritoriji cele Srbije.Takođe, za vreme boravka na javnim mestima, između okupljenih mora postojati distanca od jedan i po metar.Pitali smo sugrađane da li podržavaju nove mere i da li bi trebalo uvesti oštrije mere.

PETAK, 17. 7. 2020 - 16:38Hronika

MALI BROJ KUPAČA NA GRADSKOM JEZERU

Zbog trenutne situacije sa Korona virusom,vrščani tokom letnjih dana slabo posećuju gradsko jezero .Iako je prethodnih godina u ovo vreme jezero bilo prepuno kupača,na najvećem gradskom kupalištu se ovih dana uglavnom mogu zateći rekerativci.

ČETVRTAK, 16. 7. 2020 - 12:57Hronika

NARODNA KUHINJA U VRŠCU REDOVNO SNABDEVA KORISNIKE

Rad narodne kuhinje i u danima epidemije Korona virusa funkcioniše po planu.Kuvani obroci koji se spremaju u odmaralištu CK Vršac, svakodnevno se dopremaju korisnicima kako u gradu tako i u naseljenm mestima .

Emisije

Pogledaj sve