08. Avgust 2020.

14:50 ČETVRTAK, 5. 09. 2019. - 14:50 Autor: Ana Marić

BUVLJAK-SHOPPING NA OTVORENOM

Zelena pijaca nije jedino mesto gde se vrščani vidjaju pijačnim danima.Kupovina polovnih stvari i obilazak popularnog buvljaka navika je naših sugradjana.Izbor i cene jednake su našem džepu.

podeli

Od igle do lokomotive i još po nešto.............to je uglavnom ono što se nudi na buvljoj pijaci, koja iako više puta premeštana ne gubi svoje kupce.

Od dobrih poznavaoca starina,predmeta za kuću ili cenjenih knjiga i slika do onoga što nam ne treba ali kupujemo jer nam oko vidi.

Često kažu ako nema naćićeš na buvljaku pa tako nisu samo dame kupci na pijaci na otvorenom već i muški deo potrošača koji uglavnom traga za alatom i delovima koji se odavno ne proizvode.


Polovna garderoba hit je proteklih godina pa i pored second hand butika buvljak i dalje ostaje najposećeniji.Nudi se sve od zimske do letnje garderobe ,novih i polovnih komada, modela koji su po poslednjoj modi ali i obuće koja je znatno jeftinija.Često se ,kažu oni najuporniji ,kupi i oni što niste planirali jer vas ,kako kažu „povuče“ cena.


Traže se i knjige,uglavnom udžbenici ,koji su postali ozbiljan teret na kućni budžet .

Ima i tehničkih stvari ali i predmeta za koje se vidi da su dugo bili samo uspomena u nečijem domu.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve