07. April 2020.

14:10 UTORAK, 30. 07. 2019. - 14:10 Izvor: Ana Marić

POBEDNICI UNIJADE 2019

UNIJADA, sportsko takmičenje u četiri discipline održano proteklih dana u organizaciji Udruženja studenata Vršac,grada Vršca I Sportskog saveza Vršac, završeno je dodelom medalja I zahvalnica za najuspešnije učesnike.

podeli

U Gradskoj kući nagrade najuspešnijim učesnicima uručili su Jovica Momirov sekretar Sportskog saveza I Boban Bogosavljević član GV zadužen za sport I omladinu.

Nakon nadmetanja u malom fudbalu, basketu,šutiranju na koš za tri poena, I odbojci na pesku UNIJADA je završena trkom za senior,osnovce,srednjoškolce I najmlade predškolce.

Trka je bila podeljena na seniorsku (za srednjoškolce i starije), predškolsku, i za osnovce. Prvo mesto među seniorima je zauzeo Darko Illić, a među seniorkama prvo mesto je odnela Anđela Polovina.

Drugu trku su činile dve mlade učesnice u grupi od 2007/08 godišta, Tara Omorac i Anastasija Đukić, Tara zauzela prvo a Anastasija drugo.

Za trku u grupi od 2009/10 godišta prvo mesto za dečake zauzeo je Stefan Novaković a Jelena Čjepa kod devojčica.

Prvo mesto za dečake rođenih 2011/12 su zauzeo je Andrej Ivanov a za devojčice Lea Stewart.

Što se tiče najmlađih, prva tri mesta u muškoj konkurenciji su zauzeli Aleksandar Kovač, Mihajlo Kapunac i Luka Perin, a u ženskoj Nikolina Đurčić, Marija Stojković i Petra Zelenbaba.

U šutu za tri poena pobedu je odneo Koča Jovović,sa osvojenih 11 poena dok je u basketu tutulu najboljih ponela ekipa “Bakice”.

U malom fudbalu pobednik je ekipa “Barse” a u utakmicama u odbojci na pesku najbolja je bila ekipa Escada bar.

Sportsko leto nastavlja se na jezeru,Gradskom bazenu I glavnom gradskom trgu .Učešće mogu uzeti ali I predložiti nove ideje za druženje I zabavu.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti