16. Oktobar 2019.

14:19 SREDA, 10. 07. 2019. - 14:19 Izvor: Tv Banat

DOMAĆI PROIZVODI NA ETNO SAJMU

U okviru pratećeg programa Vršačkog venca na Gradskom trgu u toku je Etno sajam.Ponuda domaćih proizvoda na koje su vrščani već naviknuti tokom letnjih manifestacija.

podeli

Festivali i letnje svetkovine uvek privuku veliki broj posetilaca ali i prodavaca domaćih proizvoda.Vrščani, kažu gosti dobri kupci, već imaju svoje omiljene prodavce ručne radinosti ali i one koj još uvek neguju proizvodnju davno zaboravljenih poslastica.

U eri zdrave hrane i organske proizvodnje posebno su na ceni domaći,ne prskani plodovi bobičastog voća i svih djakonija koje se od njih spremaju.

I dok ove poslastice dolaze iz nekih drugih krajeva zemlje u Banatu je najcenjenija vojvodjanska kuhinja i njeni zimski specijaliteti koji ne mogu bez dobre crvene paprike.

Tv Banat
Pored zdrave hrane tu su i ručno radjeni proizvodi od kože ,posebno kad je obuća u pitanju.Modom se neopterećuju ,ni aktuelnim modelima ,na prvom mestu je kvalitet.

Gosti Vršca koji su izložili svoje proizvode kažu da otprate sve naše manifestacije počev od Sajma cveća,Vršačkog venca i Grožđebala .Posećenost je dobra a prodaja kažu još bolja.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti