28. Maj 2020.

15:47 PETAK, 1. 03. 2019. - 15:47 Autor: Jovana Božić

JOŠ JEDNO POMAGALO OBEZBEĐENO AKCIJOM „SAKUPI HUMANI ČEP“

Zahvaljujući akciji Sakupi humani čep,SHUPIK „Parakvad VŠ“ obezbedilo je još jedan rolator za otežano kretanje. Ovo je samo jedno od mnogih pomagala koja su do sada donirana a svako je kupljeno uz pomoć akcije koja spaja humanitarne i društveno odgovorne organizacije,

podeli

Tv Banat
Udruženje„Parakvad‘‘ Vršac dodelilo je do sada veliki broj različitih pomagala,kupljenih uz pomoć akcije „Sakupi humani čep‘‘ u kojoj učestvuje veliki broj pravnih lica ali i gradjana. Danas je u prostorimama udruženja našoj sugrađanki Olgici Foljanski dodeljen rolator za otežano kretanje za koji je bilo potrebno sakupiti 166 000 čepova.
Tv Banat
Na mesečnom nivou u Vršcu se sakupi oko tonu čepova,a za njihovu vrednost uvek se kupi neko novo pomagalo.Ovaj rolator pomoći će Oligici da mnogo lakše obavlja sve dnevne aktivnosti.
Tv Banat
U predhodnom periodu Udruženje Parakvad zacrtalo je još jedan cilj koji uspešno ispunjava, a to je da se uz pomoć akcije„Sakupi humani čep‘‘ invalidska kolica dodeljuju i seoskim ambulantama.

Iz Parakvada podsećaju da se čepovi za akciju mogu kao i do sada ostavljati u prostorijama udruženja , u kombi vozilima koja prevoze decu i osobe sa invaliditetom, ili kod svih prijatelja akcije u obeleženim balonima i burićima.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve