25. Maj 2020.

09:37 PETAK, 12. 10. 2018. - 09:37 Izvor: Tv Banat

DEČIJA IGRALIŠTA

Dečija igrališta na otvorenom, važan su deo odrastanja svakog deteta. Vođeni ovom činjenicom, zaposleni u JKP “Drugi oktobar” odlučili su da vršačkim mališanima omoguće nove I uredjenije prostore za igru ,izgradnjom novim igrališta.

podeli

Kao društveno odgovorna kompanije JKP Drugi oktobar brine I najmladjim sugradjanima. Sopstvenim sredstvima I uz pomoć grada Vršca , tokom 2017 godine ,izgradjeno je 6 novih igrališta za decu uzrasta od 3 do 10 godina , a tokom 2018 postavljeno je 4,za čiju namenu su izdvojena sredstva u visini od oko 5 miliona dinara .

Tv Banat

-Ove godine smo se odlučili da izgradimo još 4 nova igrališta,I to u onim delovima grada u kojima, nisu postojali ovakvi sadržaji .Do sada su izgradjena sva četiri igrališta I to na Guduričkom putu ,Trgu Konstanina Spajića , u ulici Djure Jakšića I Sterijinom sokačetu ,rekao je za direktor JKP “Drugi oktobar” Nebojša Perić .

Na radost velikog broja mališana, ali I onih nešto malo starijih, koji žive u guduričkom naselju , svoje slobodno vreme ,osim na igralištima moći će da provode I na košarkaškim terenima.

Budući da je Guduričko naselje jedno od najvećih naselja u Vršcu ,da do sada nije bilo nikakvih sadržaja za decu I da je bilo prostora za još sadržaja,odlučili smo se da pored igrališta koje je za uzrast od 3 do 10 godina,izgradimo I jedan teren koji ćemo imati za odraslu decu.Trenutno se izliva tartanska podloga,tako da će I ovaj teren vrlo brzo biti spreman za korišćenje ,rekao je direktor JKP “Drugi oktobar” Nebojša Perić .

Novo igralište dobiće I mališani u naseljenom mestu Hemograd ,a njegova izgradnja biće završena narednih dana.

Pogledajte prilog:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve