16. Avgust 2022.

15:59 ČETVRTAK, 10. 06. 2021. - 15:59 Autor: Ana Marić

BUVLJA PIJACA U VRŠCU

Mnogi evropski gradovi poznati su po pijacama na otvorenom tz.buvljim pijacama na kojima možete naći sve od igle do locomotive. Buvljak u Vršcu uvek je bio dobro posećen a posebno pijačnim danima ,četvrtkom i subotom. Raznovrsnost ponude i niske cene su ono što kupce mami da po navici barem obiđu tezge.

podeli

Mnogima je ova vrsta kupovine zabava a drugima način da prežive I zarade za sebe I svoju porodicu.Na improvizovanim tezgama prodaje se uglavnom garderoba I pokućstvo a ne mali broj dolazi zbog alata I delova koji se više ne proizvode.

Tv Banat

Sve se više ceni roba doneta iz okolnih zemalja te je zato I sve veća potražnja za tekstilom .Cene su pristupačne za svačiji džep a najbolje prodju oni koji umeju da pregovaraju oko cene te je cenjkanje na ovim pijacama obavezno.

Tv Banat
 

Pojedini artikli ,kao što su medicinska pomagala ,alati I kućni aparati u poslednje vreme se kažu najbolje prodaju.Jedni tvrde zbog cene ,drugi zbog kvaliteta ali jedno je sigurno ,buvljak je uvek bio interesantan onima koji kupovinu dožive kao nadmetanje,a kupljeni proizvod kao nagradu za svoje pregovaračke sposobnosti

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve