28. Maj 2020.

16:51 PONEDELJAK, 10. 12. 2018. - 16:51 Izvor: Tv Banat

NEBOJŠA PERIĆ DIREKTOR JKP DRUGI OKTOBAR IZABRAN ZA REGIONALNOG POSLOVNOG LIDERA

Nebojša Perić direktor JKP Drugi oktobar iz Vršca, dobitnik je povelje Privredne komore Srbije za poslovnog lidera u južnobanatskom regionu.

podeli

Tv Banat
Ova nagrada dodeljuje se za izuzetne rezultate na planu upravljanja i rukovođenja.

Dolaskom Nebojše Perića na čelo JKP Drugi oktobar, ovo značajno preduzeće za grad Vršac, njegove građane i šire, beleži  pozitivne rezultate na svim poljima uz unapređenje kvaliteta usluga koje pruža a takođe pozicionira se i kao društveno odgovorno preduzeće.

“Ova nagrada predstavlja priznanje za naš uspešan i odgovoran rad u proteklom periodu, ali je i značajan podstrek za naše poslovanje u predstojećem periodu. Želimo da ostvarimo još bolje rezultate na svim poljima”, istakao je Nebojša Perić nakon dodele nagrade.   

Dobrom organizacijom  upravljanjem, preduzeće počinje da posluje i sprovodi planove u skladu sa zakonom i propisima, pravno je regulisan i status zaposlenih uz očuvanje radni mesta. Preduzeće ostvaruje pozitivne financijske rezultate i uplaćuje po prvi put dobit u budžet grada Vršca.

Sprovedene su mere racionalizacije poslovanja uz enormne uštede, bez kreditnih zaduživaja. Rešen je višedecenijski problem pijaće vode u Vršcu puštanjem u rad savremenog postrojenja za preradu pijaće vode, sprovedena je rekonstrukcija gasne mreže, rešava se problem otpadnih voda, započeta je i rekonstrukcija vodovodne mreže, izgrađeno je 10 igrališta za decu. Sprovođenjem brojnih akcija među kojima su I one na polju očuvanja životne sredine, JKP Drugi oktobar pozicioniralo se kao društveno odgovorno preduzeće

To su samo neki od pokazatelja dobrog poslovanja i upravljanja preduzećem koje obavlja najveći deo komunalnih delatnosti u Gradu Vršcu, a u svom sastavu ima I nekoliko komercijalnih sadržaja kao što je fabrika prirodne mineralne vode “Moja voda”.  Sve navedene poslove obavlja oko 600 zaposlenih.

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve