25. Maj 2020.

12:57 PETAK, 15. 05. 2020. - 12:57 Autor: Ana Marić

AKCIJA KOŠENJA NA VRŠAČKOM BREGU

Javno komunalno preduzeće „Drugi oktobar“ ,radna jedinica „Zelenilo“ sprovodi akciju redovnok košenja i održavanja zelenih površina.Naša kamera zabeležila je danas košenje površina na vršačkom bregu.

podeli

Nakon prvih prolećnih kiša rastinje je krenulo da buja tako da je potrebno pokositi sve zelene površine u gradu a posebno na vršačkom bregu.

Radnici komunalnog preduzeća,radne jedince Zelenilo,danas su od odmarališta Crvenog krsta ,vršačke kule ,putem do platoa ispred Slaviše ,pa sve do stepeništa,uključujući i stazu uz stepenište ,pokosili površine pored puta.Radilo se ručnim trimerom i mašinama a ono što je najvažnije jedan od najprometnijih pravac tokom leta sada je siguran i za saobraćaj:

Tv Banat

Redovna akcija „April mesec čistoće“ ove godine nije sprovedena u uobičajenom obimu ali se ,i pored vanrednog stanja, radilo po predvidjenom planu i programu

.

Tv Banat

Uređene zelenih površina tokom proleća odvija se pojačanim intezitetom. Počelo se sa uredjenjem zelenih površina oko jezera, površina u samom centru grada i stambenim naseljima da bi se nastavilo sa košenjem na bregu. Uređene i pokošene sačekale su vrščane sa prvim suncem , a na nama je da i sami vidimo računa i ne ostavljamo smeće za nama.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

COVID - 19

Emisije

Pogledaj sve