28. Maj 2020.

16:38 UTORAK, 27. 11. 2018. - 16:38 Autor: Jovana Božić

CENE NEKRETNINA NA SELU - VIŠE NEGO POVOLJNE

Cene nekretnina u Vršcu znatno su pale ,pa se tako kuća od 80 kvadrata može kupiti za oko 30 000 evra, a vrednosti stanova po kvadratu kreću se od 500, pa do 1000 evra za luksuzne lokacije.Ipak ima i onih koji se odlučuju za miran život na selu, gde su cene nekretnina više nego povoljne. Jedno od lepih mesta za kupovinu imanja je selo Gudurica sa velikim turističkim potencijalom.

podeli

Tv Banat
Gudurica je jedno od najstarijih naselja na ovoj teritoriji. U njoj živi 14 nacija,pa zbog toga ovo selo odlikuje specifičan izgled i atmosfera, a zbog duge tradicije vinarstva i vinogradarstva, ima i velike turističke potencijale. Ipak i ovo selo obiluje velikim brojem imanja na prodaju.

“Gudurica je kao naseljeno mesto višenacionalna sredina i ima kuća na prodaju, pošto mladi polako napuštaju selo, ali ujedno pojedini i dolaze.Ima imanja na prodaju a na ceni su kuće koje imaju podrume,pošto je selo u vinogradarskom kraju,pa mladi mogu da naprave priču sa porodajom vina ili uzgojem grožđa.” kaže predsednik Saveta MZ Gudurica Željko Mrdalj.

Cene nekretnina zavise od stanja u kom se nalazi kuća, ali i veličine imanja.

“Normalno je da se gledaju uslovi u kojim se kuća nalazi,u kom je stanju podrum,ima li kanalizaciju,vodu,struju i ostalo. Cene se kreću od 10 000 evra pa naviše, i za taj novac se može naći kuća u dobrom stanju,sa velikom baštom I pomoćnim prostorijama koje svako seosko domaćinstvo ima.” dodaje Željko Mrdalj.

Život na selu, daleko od gradskog zagađenja i buke, može da ima brojne prednosti, kao što su zdrava priroda, čist vazduh, domaći proizvodi a ponuda je takva da seosko domaćinstvo za malo novca može da se bira.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve