20. Avgust 2022.

15:10 UTORAK, 25. 02. 2020. - 15:10 Autor: Danijela Korać

DODATNI VAUČERI ZA ODMOR U SRBIJI

Na predlog Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija,Vlada Srbije je prošle sedmice donela odluku o izdvajanju 300 miliona dinara za dodatne vaučera za odmor u Srbiji, i građani ponovo mogu da podnose prijave za njihovo korišćenje u poslovnicama Pošte širom Srbije.

podeli

Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji dobijate mogućnost da, veoma povoljno, obezbedite za sebe trenutke aktivnog odmora u penzionerskim danima ili kratak predah u brzom ritmu radne svakodnevice.Iz ministarstva navode da je od 1. januara do 12. februara podeljeno 100.000 vaučera, koliko je prvobitno i bilo predviđeno za ovu godinu ,od nedavno Ministarstvo trgovine turizma i telekomunikacija Vlade Srbije odlučilo je da obezbedi još dodatnih 60.000 hiljada za odmor u predelima Srbije.

Iako većina Vrščana još uvek nije koristila vaučere,sugradjani svakako razmišljaju o ovakvom načinu odlaska na odmor.Ukoliko želite da uživate u divnim predelima naše zemlje a do sada niste koristili vaučere sve dodatne informacije dostupne su na internet adresi Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija kao i na brojeve telefona ministarstva.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve