28. Septembar 2020.

11:48 PETAK, 14. 02. 2020. - 11:48 Autor: Ana Marić

UDRUŽENJE KREATIVACA VRŠAC - KUTAK

U Domu vojske otvorena je izložba radova i rukotvorina Udruženja kreativaca Vršca,Ženskog kreativnog centra, u saradnji sa Kulturnim centrom Vršac,u okviru projekta KUTAK.Izložba će biti otvorena i sutra u vremenu od 12h do 20h.

podeli

Simbolično na Dan zaljubljenih i Svetog Trifuna kreativne žene Vršca izložile su svoje radove, predstavljajući svojim sugradjanima sve ono što su same osmislile i napravile.

Udružile su se kako bi zajedničkim snagama uradile više i skrenule pažnju na sebe i svoj rad, zajedno sa Kulturnim centrom.

Jedna od najmaldjih članica .........po struci modni dizajner, predstavila se svojim unikatnim radovima radjenim isključivo od prirodnih materijala.

Svi odevni predmeti, nakit i ukrasi izradjeni su od prirodnih materijala a ono što priroda daje u svom čistom obliku iskoristili su za izradnju preparata tz.aroma-terapie. Sve više je interesovanja za ovu vrstu preparata jer se, kako kažu čovek ponovo okreće prirodi.

Projekat je zamišljen kao niz izložbi i radionica narednih meseci u organizaciji članova Udruženja i Kulturnog centra. Trenutno je u izradi baza podataka svih kreativaca Vršca, gde se i sami možete obratiti za prijavu ili učešće.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve