28. Maj 2020.

13:26 ČETVRTAK, 22. 11. 2018. - 13:26 Autor: Danijela Korać

OTVOREN LIDL U VRŠCU

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova vrata svoje prodavnice u Vršcu, na adresi Nikole Neškovića 39. Osim novootvorene prodavnice u ovom gradu, prvi savremeni diskontni lanac od danas nudi jedinstveno iskustvo kupovine i u Inđiji, Jagodini i Kikindi.

podeli

Tv Banat
Svečanim presecanjem vrpce tačno u 8 sati danas je u Vršcu počeo sa radom 23. objekat jednog od najpoznatijih trgovinskih lanaca u Evropi - "Lidl".Otvaranje„Lidl“ prodavnice u Vršcu naišao je na sjajan odziv Vrščana , koji su ispred novootvorenog objekta,došli u ranim jutranjim časovima.Pažljivoodabran asortiman od 1.500 proizvoda i ovoga puta je dočekao potrošače, aLidl je pripremio iatraktivne „slavljeničke“ cene ,pristupačne kupcima.

Na policama savremenog diskonta u i Vršcu nalaze se jedinstveni Lidl brendovi, ali i 350 proizvodadomaćih dobavljača.Prema rečima Jelene Španović,predstavnice „LIDL“Srbija, grad Vršac je od samog starta strategije poslovanja u Srbiji, bio na mapi budućih prodajnih objekata.

Tv Banat

-Kada pravimo tu strategiju mi razmišljamo o broju stanovnika u gradu o standardu i kupovnoj moći .Prema našim analizama Vršac je grad koji u potpunosti ispunjava takve kategorije ,a obzirom na geografski položaj je takodje bio deo srbije koji smo želeli da pokrijemo LIDL ponudom, rekla je rekla je Jelena Španović,predstavnica LIDL Srbija i dodala

-Želimo da istaknemo da smo zahvalni svima koji su nas željno isčekivali ovde,i nadamo se i da naši kupci,budući potrošači dele sa nam radost i uzbudjenje, a mi ćemo se potruditi da njihovo poverenje pridobijemo i opravdamo očekivanja,kroz jedinstven asortiman pažlllivo ,odabran asortiman proizvoda , koji ćemo ponuditi i jedinstvene Lidl brendove koje ćemo im ponuditi u ovoj prodavnici.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve