31. Maj 2020.

15:07 SREDA, 21. 11. 2018. - 15:07 Autor: Marija Trišić

MOJ ŠARENI SVET

Povodom Svetskog dana deteta, Crveni krst Vršac je najuspešnijima na konkursu “Moj šareni svet” uručio nagrade. Konkurs je organizovan u saradnji sa OŠ Paja Jovanović u Vršcu.

podeli

Više od 80 radova pristiglo je na konkurs “Moj šareni svet” koji je za učenike od I do IV razreda organizovala vršačka organizacija Crvenog krsta. OŠ Paja Jovanović nije izabrana kao domaćin konkursa nimalo slučajno:

“Konkurs smo otvorili 16.novembra na Međunarodni dan tolerancije, jer po nekim saznanjima i statistici, u ovoj školi ima najviše dece iz različitih etničkih zajednica, a konkurs zatvaramo danas na Svetski dan deteta. Naši volonteri izabrali su I, II I III mesto, i najkreativniji rad, za koji smatramo da je najbolji”, objašnjava Suzana Cvetanović, sekretar CK Vršac.

Mali umetnici nisu uspeli da sakriju uzbuđenje dok su čekali proglašenje najuspešnijih, i dobitnike nagrada su nagradili ogromnim aplauzima.

Nagradu za osvojeno III mesto na konkursu osvojila je Jelena Savkov iz II1, za II mesto Danilo Stefanović iz III2, I mesto osvojila je Marina Simeunović iz I2, a najkreativnijim je proglašen rad Jovane Pančevac iz IV2.

Predstavnici Crvenog krsta nastavili su druženje sa mališanima i nakon proglašenja najuspešnijih, uz slatkiše i promociju humanih vrednosti.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve