20. Januar 2021.

16:22 PETAK, 15. 11. 2019. - 16:22 Autor: Ana Marić

MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ OBIŠAO KLUBOVE U ULJMI I VRŠCU

Politika direktnog kontakta I obilaska škola I klubava Ministarstva sporta I omladine nastavlja se obilaskom preko 35 opština I gradova u Vojvodini. Ministar Vanja Udovičić posetio je danas sportske klubove u Vršcu I Uljmi kao I Osnovnu školu ”Mladost” .

podeli

Fudbalski klub “Partizan” u Uljmi I streljački klub najvećeg naseljenog mesta grada Vršca danas je u razgovoru sa ministrom Udovičićem predstavio svoj rad I dosadašnje uspehe.Kao donaciju dobili su sportske rekvizite koji će im značiti u radu sa svim kategorijama a konkretni dogovori vodjeni su u cilju završetka sportske hale u Uljmi.

Podrška Vlade republike Srbije od presudnog je značaja za rekonstrukciju sportskih objekata u gradu I van njega,bilo kroz konkurse ili konkretne projekte,u cilju afirmacije sporta I uključivanja gradjanja u zdrav način života.

Ministar Udovičić obišao je I Osnovnu školu ”Mladost” u Vršcu ,sportsku salu kojoj je na korišćenje dodeljena donacija od 40 lopti ,dva gola I mreže za odbojku s obzirom na to da u ovoj sali radi I Odbojkaški klub Vršac.

Grad Vršac u ovoj godini izdvojio je 6,6% od ukupnog budžeta grada te završetkom otvorenog bazena,rekonstrukcijom stadiona I izgradnjom atleske staze preostaje još rešavanje imovinskoh odnosa Centra Milenijum I dalja afirmacija I širenje sportskih aktivnosti.Akcijama ministarstva do sada je u sistem školskog sporta uključeno ukupno 175.000 dece I mladih.Godinu će zaokružiti Sajmom sporta koji se održava od 22og do 24og novembra u Beogradu.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

COVID - 19

Emisije

Pogledaj sve