28. Novembar 2020.

14:10 PETAK, 25. 10. 2019. - 14:10 Autor: Marija Trišić

DONACIJA LIDL-A OPŠTOJ BOLNICI VRŠAC

Kompanija Lidl uručila je danas donaciju Opštoj bolnici Vršac. U pitanju je neophodan materijal za elektrojedinice za operacione sale, i potrošna roba, kojom je obezbeđeno i dalje nesmetano funkcionisanje i rad.

podeli

Elektrojedinice operacionog bloka Opšte bolnice Vršac, donacijom LIDL-a dodatno su opremljene držačima za elektronož, kablovima i neutralnim elektrodama. U pitanju je potrošni materijal, koji je neophodan za adekvatno korišćenje operacionih instrumenata, i bezbedno izvođenje operativnih zahvata.

„Ova donacija nam je omogućila da na viši nivo podignemo bezbednost i sigurnost operacija kada se koristi elektronož“, istakao je v.d.direktor Opšte bolncie Vršac, dr Jon Omoran.

„Na taj način prilikom operacije obezbeđujemo i sigurnost za pacijenta, a funkcionisanje elektrojedinica je nemoguće bez ovog materijala“, dodao je načelnik Službe opšte hirurgije Opšte bolnice Vršac, dr Zoran Ilić.

Kompanija LIDL za ovu donaciju odlučila se jer, kako je istaknuto, nastoji da obezbedi što kvalitetniji život u sredinama u kojima posluje:

„Osim što želimo da svakodnevno dobro uslužujemo potrošače, nama je važno da budemo i dobre komšije, i drago nam je da čujemo da je ova donacija otišla u prave ruke, I da smo na neki način olakšali rad ovoj zaista važnoj ustanovi“, poručila je Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija Lidl Srbija.

Osim materijala za elektro-jedinice za opremanje operacione sale, kompanija je bolnici donirala i potrošnu robu za svakodnevni rad – tečne sapune, ubruse, i sredstva za čišćenje.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

COVID - 19

Emisije

Pogledaj sve