20. Maj 2019.

ČETVRTAK, 16. 5. 2019 - 15:35Banat

XXI REPUBLIČKO TAKMIČENJE FRIZERA

U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Varjaški „ održano je XXI po redu Republičko takmičenje u znanju i veštinama.

SREDA, 15. 5. 2019 - 16:16Banat

I VRŠAC USKORO DOBIJA CENTAR ZA PROFESIONALNI RAZVOJ

U okviru međunarodnog projekta KEY – Keep educating yourself, finansiranog kroz program Erasmus+, u Visokoj školi strukovnih studija za vaspitače “Mihailo Palov” u Vršcu održana je dvodnevna radionica „Centri za profesionalni razvoj“. Projekat traje do 2021.godine, a već do kraja ove jedan Centar za profesionalni razvoj treba da bude formiran i u našem gradu.

SREDA, 15. 5. 2019 - 15:58Banat

MEĐUNARODNI DAN PORODICE – DAN PREDŠKOLSKE USTANOVE “ČAROLIJA”

Generalna skupština Ujedinjenih nacija proglasila je 15. maj Međunarodnim danom porodice, koji je prvi put obeležen 1994. godine pod sloganom "Da porodični dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i dece". Od tada, obeležava se svake godine sa ciljem da se naglasi važnost porodice kao osnovnog elementa svakog društva. Kao svoj dan proslavlja ga i Predškolska ustanova „Čarolija“ u Vršcu.

PETAK, 10. 5. 2019 - 14:27Banat

PREZENTACIJA KONKURSA ZA PRIVREDNIKE

Privredna komora Srbije,Regionalna privredna komora Južnobanatskog Upravnog okruga i Regionalna razvojna agencija Južni Banat u saradnji sa gradskom upravom Vršca , organizovali su prezentaciju programa podrške Privredne komore Srbije.

SREDA, 8. 5. 2019 - 14:33Banat

NOVE SVLAČIONICE ZA FK "SLOGA" IZ PLANDIŠTA

Fudbaleri fudbalskog kluba „Sloga“ i ženska odbojkaška ekipa škole održali su pokazni trening kao kratak prikaz svih uspeha postignutih do sada.Njihovi treneri i direktor škole istakli su značaj kontinuiranih akcija programa Vlade.

SREDA, 8. 5. 2019 - 12:41Banat

NOVI PARKING U VRŠCU

Na sednici skupštine grada Vršca usvojena je izmena cenovnika za opšta i posebna parkirališta. Na ovaj način Vrščanima su obezbeđene niže cene parkiranja u obe zone. Osim novih cena, od nedavno je u fnkciji i parking sa 200 mesta koji se nalazi u centru grada.