27. Maj 2020.

UREĐENJE IZLETIŠTA DEVOJAČKI BUNAR

Turistički biser Južnogbanata, koji se nalazi u opštini Alibunar, izletište Devojački bunar ,ovo leto dočekaće u punom sjaju. U toku su infrastrukturni radovi i priprema izletišta za posetioce iz čitave zemlje i regiona.

UTORAK, 26. 5. 2020 - 11:37Vesti

ZAVRŠENA SANACIJA PARKETA U OŠ ,,DRUGI OKTOBAR’’ U NIKOLINCIMA

U naseljenom mestu Nikolinci, u opštini Alibunar, kontinuitet ulaganja u objekte koji su od primarnog značaja za unapređenje kvaliteta života dece i mladih se neometano nastavlja. Upravo je završena sanacija parketa u OŠ ,,Drugi oktobar’’ u Alibunaru.

UTORAK, 26. 5. 2020 - 11:29Vesti
PETAK, 22. 5. 2020 - 14:17Banat

PROLEĆE NA BREGU

Prvi dani proleća vreme su kada se vršački breg sprema da primi šetače i turiste.Breg koji se izdiže iznad čitave ravnice privlačan je upravo zbog pogleda i pitome prirode.

ČETVRTAK, 21. 5. 2020 - 16:13Banat

VEĆINA VRŠČANA PLANIRA PUTOVANJA OVOG LETA

Grčka je jedna od najtraženijih destinacija medju Vrščanima, ističu u turističkim agencijama. Zbog trenutne situacije, proveravali smo da li će sugradjani ove godine ići na letovanje ili ipak odmor provesti u Srbiji.

ČETVRTAK, 21. 5. 2020 - 13:47Banat

SEOSKA DOMAĆINSTVA SVE TRAŽENIJA

Kuće na selu su sve traženije, a poslednjih par meseci u selima vršačke opštine prodalo se do sada najveći broj seoskih domaćinstava.

ČETVRTAK, 21. 5. 2020 - 13:38Poljoprivreda

ZAŠTITA VOĆA OD ŠTETOČINA

Druga polovina proleća vreme je za primenu zaštitnih mera kada je voće u pitanju.Da čujemo reč stručnjaka

SREDA, 20. 5. 2020 - 15:28Banat

POČELO POLAGANJE ISPITA NA VISOKOJ ŠKOLI “MIHAILO PALOV “ U VRŠCU

Visokoškolske ustanove imaju obavezu, da u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", odnosno opštim uputstvom za primenu preventivnih mera na univerzitetima/fakultetima, akademijama strukovnih studija i visokim školama vezano za COVID-19, organizuju obaveze studenata, tako da oni budu u minimalnom broju prisutni na visokoškolskim ustanovama i u studentskim domovima, kako bi se obezbedilo održavanje socijalne distance i pridržavanje svih ostalih preventivnih mera - navode u Ministarstvu. Kako se ispiti polažu isključivo u visokoškolskim ustanovima I fakultetima,od ponedeljka 18.maja,Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača “Mihailo Palov” u Vršcu,ponovo je otvorila vrata svojim studentima.

SREDA, 20. 5. 2020 - 12:50Poljoprivreda

POSLEDNJA KIŠA ZA ROD PŠENICE

Trideset litara kiše po metru kvadratnom palo je noćas u Vršcu.I pored nevremena kiši su se obradovali ratari ,posebno oni čije su njive pod pšenicom.

UTORAK, 19. 5. 2020 - 15:17Banat

NAJAVLJENA REKONSTRUKCIJA VRŠAČKE BOLNICE

Tokom prezentovanja novog sanitetskog vozila koje je uručeno Opštoj bolnici Vršac, gradonačelnica Vršca,Dragan Mitrović najavila je nova i još veća ulaganja u ovu zdravstvenu ustanovu.

Emisije

Pogledaj sve