23. Septembar 2021.

DECA SA KOSOVA I METOHIJE BORAVE U ODMARALIŠTU CRVENOG KRSTA

U odmaralištu Crvenog Krsta na vršačkom bregu trenutno boravi grupa dece sa Kosova i Metogije. Na vršačkom bregu tokom leta dolaze grupe dece iz Vojvodine i čitave Srbije, njihov boravak koncipiran je kao odmor, druženje ali i edukacija.Deca sa Kosova i Metohije imaju priliku da upoznaju i severni deo zemlj.

SREDA, 11. 8. 2021 - 14:10Vesti

VISOKE TEMPERATURE NEPOVOLJNO UTIČU NA RAZVOJ KUKURUZA

Vremenske prilike tokom prethodnih meseci nepovoljno utiču na razvoj kukuruza,na područjima koje pokriva poljoprivredna stručna služba Agrozavod . Kako se i za naredni period najavljuju visoke temperature, stručnjaci napominju da je na vreme potrebno preduzeti neophodne mere.

SREDA, 11. 8. 2021 - 12:58Vesti
SREDA, 11. 8. 2021 - 12:51Banat

PROMOVISAN MODEL SPOMENIKA NJEGOVOM VELIČANSTVU KRALJU PETRU PRVOM

U organizaciji Grada Vršca, Gradskog muzeja i udruženja za negovanje tradicija banatskih Srba u Vršcu'' Vojvodstvo 1918-2018'' u Gradskom muzeju svečano je promovisan model budućeg spomenika Njegovom Veličanstvu kralju Petru Prvom Oslobodiocu. Spomenik bi trebao biti postavljen 9. Oktobra na Gradskom trgu u Vršcu.

PETAK, 30. 7. 2021 - 10:44Hronika

POČEO LETNJI KAMP NA ODMARALIŠTU CRVENOG KRSTA

Grad Vršac i Centar za socijalni rad godinama unazad organizuju letnji kamp za decu iz socijalno ugroženih porodica.Trenutno na vršačkom bregu borave deca u sa teritorije grada Vršca kao i deca iz drugih gradova Vojvodine.

UTORAK, 20. 7. 2021 - 13:45Hronika

ISTORIJSKI USPEH ULTRAMARATONCA SEBASTIJANA SAVE

Ultramaratonac ,vrščanin, Sebastijan Sava ostvario je sjajan uspeh istrčaivši trku od Ciriha do rodnog Vršca . Ovaj istorijski podvig Sebastijan je započeo juna u Cirihu. Kilometri su se dalje odmotavali preko Inzbruka i Graca u Austriji, Maribora i Ptuja u Sloveniji, Varaždina u Hrvatskoj, pa kroz ravnu Vojvodinu sve do svog Vršca, gde mu je u nedelju priređen nezaboravan doček .Povodom ovog sjajnog uspeha danas je u gradskoj kući organizovan i svečani prijem.

UTORAK, 20. 7. 2021 - 13:35Hronika

ODRŽANA DESETA SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE PLANDIŠTE

Deseta sednica Skupštine opštine Plandište održana je danas. Na Dnevnom redu našlo se deset tačaka, sa jednom dodatom na početku zasedanja. Zapisnik sa prethodne Sednice jednoglasno je usvojen a nakon toga petnaest odbornika, koliko je činilo ovog puta saziv, razmatralo je ostale tačke.

PETAK, 16. 7. 2021 - 14:41Hronika

IZDANJA KOV-a NA GRADSKOM JEZERU

Književna opština Vršac i ove godine omogućila je kupačima na gradskom jezeru da na kreativan i pleminit način, ispune vreme tokom boravka na najvećem kupalištu u gradu.

PETAK, 16. 7. 2021 - 14:33Hronika

“WIND ROCK FEST” OD 29 OD 1. AVGUSTA NA GRADSKOM JEZERU

Pod sloganom “Let’s rock again” u Vršcu će se, od 29. jula do 01. avgusta održati Wind Rock Fest. Manifestacija koja okuplja veliki broj posetilaca , i ove godine održaće se na gradskom jezeru u organizaciji UG “Good Energy” iz Vršca.

SREDA, 14. 7. 2021 - 15:17Hronika

FUDBALERI OFK VRŠCA ZAPOČELI PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Posle kraće pauze, fudbaleri OFK Vršca ponovu su na okupu,kako bi započeli pripreme pred početak sezone 2021 /2022.Kako je cilj plasiranje u viši rang takmičenja,klub je pojačan sa dva nova igrača, a prema rečima šefa stručnog štaba Nenad Mijailović,u planu su i nova pojačanja.

Emisije

Pogledaj sve