12. Avgust 2020.

09:51 ČETVRTAK, 7. 02. 2019. - 09:51 Izvor: Tv Banat

U GLAMUROZNOM STILU HOTEL VILLA BREG PONOVO DOČEKUJE GOSTE

Hotel Villa Breg (****) iz Vršca, nakon 6 meseci renoviranja, ponovo je otvorio svoja vrata.

podeli

Tv banat
Hotel raspolaže kapacitetom od 44 soba i 4 apartmana i simbol je temeljnog odmora. 44 sobe zrače toplinom i komforom – u 28 intimnih kvadrata ili 35 m² sitnih tajni dobrog raspoloženja u premijum sobama.
Tv banat
U sklopu hotel nalazi se i restoran Eol koji nakon renoviranja može primiti 300 gostiju. Restoran Eol je prijatelj kulinarskim željama gostiju, sa posebnim naglaskom na zdrave namirnice organskog porekla.
Tv banat

Gostima je na raspolaganju i vrhunski Wellness&SPA centar (sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, saunom, parnim kupatilom, dečijom igraonicom, relax prostorom i prostorijama za masaže i tretmane). Bez obzira da li je razlog boravka gostiju romantični vikend ili poslovni put vrhunski SPA&Wellness centar je omiljeno mesto i oslonac vitalnosti, entuzijazmu i energiji.

Tv banat

Za poslovne goste tu je kongresni deo (4 savremeno opremljene sale za rad kapaciteta od 30 do 150 gostiju). Mogućnosti organizovanja poslovnih skupova (seminara, kongresa, teambuilding-a) u renoviranom ambijentu hotela podignuta je na viši nivo. Profesionalno osoblje hotela Villa Breg na raspolaganju je gostima kako za organizovanje hotelskih tako i za organizovanje vanhotelskih aktivnosti. Personalizovan pristup klijentu jedan je od najbitnihih principa hotela.

Tv banat

Brojne kompanije prepoznale su kvalitet i prednosti boravka u hotelu van Beograda, a opet na samo 1,5h lagane vožnje, izdvojen od gradske buke, sa odličnom uslugom, toplom atmosferom i prijatnim osobljem kao i svim uslovima kako za organizovanje poslovnih skupova tako i za odmor. Prirodno osvetljenje u svima salama, izlazak na terasu sa predivnim pogledom za vreme kafe pauze ili pak rad u Kamin baru izdvojenom delu hotela, gde u kafe pauzama možete igrati bilijar, pikado ili fliper, svakako stimulativno deluju na radnu atmosferu.

Tv banat

Novi Ambasador dobre usluge hotel Villa Breg poziva čitaoce da posete hotel i uživaju u njemu, jednako kao i u romantičnoj vojvođanskoj varošici, poznatoj i po dobrom vinu, i čuvenim Vrščanima, kao što su Sterija i Paja Jovanović.

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Emisije

Pogledaj sve